. .

Kalender

september 2017
M T O T F L S
« apr    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Arkiv

Kategorier

Nyeste kommentarer

Canada Goose

Her kan du få et overblik over de mest populære Canada Goose jakker, samt muligheden for at læse mere om den enkelte jakke.

Jeg har taget udgangspunkt i de mest populære og tilgængelige farver på det danske marked, og skulle du ønske at se billederne i større format, så er det blot at klikke på det ønskede billede.
I teksten til de enkelte jakker kan du læse en kort produktbeskrivelse af den pågældende Canada Goose jakke eller vest, samt se dennes vejledende pris.

Husk at Canada Goose jakker har specielle vaske- og renseregler, som du kan læse mere om under siden vaskeanvisninger.

Alle de viste Canada Goose jakker kan desuden findes på miinto.dk.

Denne side er delt op efter køn, så du kan med fordel bruge navigations menuen nedenfor, såfremt at du ønsker at springe direkte til mens, womens eller kids.

Indhold på denne side:

Canada Goose Men

I dette afsnit vil du kunne læse mere om de forskellige Canada Goose mens jackets og veste, som blandt andet omhandler de populære modeller Expedition Parka, Citadel Parka, Lodge Down Hoody og Freestyle Vest.

Ud fra alle Canada Goose herre jakker og veste vil du kunne læse mere om den enkelte jakke eller vest, samt se billedet af den pågældende Canada Goose jakke eller vest i stort format.

De viste priser er desuden vejledende markedspriser.

Canada Goose Expedition Parka

Canada Goose Expedition Parka Black 4565M-61Canada Goose Expedition Parka er den vel nok mest kendte Canada Goose jakke til herrer, da denne parka coat har en helt speciel historie.
Oprindeligt blev denne Canada Goose parka designet til forskerne på den amerikanske McMurdo base på Antarktis, og formålet med jakken var at forskerne skulle kunne holde varmen ved selv de mindste temperaturer.

Med sin midt lårs længde, foringen med de hvide andedun og den specielle hætte, så levede Canada Goose Mens Expedition Parka helt op til formålet.
Den specielle hætte er både justerbar og udstyret med den velkendte prærieulvepels på toppen, og snøres hætten helt til, så opstår der en varm og behagelig luftlomme indeni hætten.

Overfladen af denne Canada Goose jakke er DWR behandlet, hvilket giver ekstra vindtæthed, vandafvisning og slidstyrke.
Canada Goose Expedition Parka er udstyret med hele otte lommer på ydersiden, hvoraf de fire af dem har en såkaldt håndvarmerfunktion, hvilket vil sige at indersiden af disse lommer er foret med fleece for optimal varmeisolering.
Denne vinterjakke har mulighed for indsnøring i taljen, og på indersiden sidder der ligeledes et elastisk sneskørt, som har til formål at lukke sneen ude.

Prisen på denne lækre Canada Goose herre jakke er 6.000 kr., og denne model laves ligeledes til børn, hvor denne så koster 4.000 kr..

Se flere Canada Goose herre jakker og veste - klik og læs mere


Canada Goose Citadel Parka

Canada Goose Citadel Parka Navy 4567M-67Canada Goose Citadel Parka er en ny model her fra efteråret 2011, og forskellen på denne jakke og de almindelige Canada Goose jakker er, at denne jakke er slankere og mere stilren, da det er meningen at det primære brug af denne jakke skal være dagligdagsbrug.

Varmeisoleringen kommer stadig via de hvide andedun, og overfladen er ligeledes DWR behandlet for optimal vindtæthed, vandafvisning og slidstyrke.
Canada Goose Mens Citadel Parka har mange gode opbevaringsmuligheder, da denne jakke både besidder fire store yderlommer med velcro, fire yderlommer med lynlås og håndvarmerfunktion, en ærmelomme med lynlås og to inderlommer hvoraf den ene er med lynlås.

Hætten på denne Canada Goose jakke er justerbar, og på kanten pryder den velkendte pels af ægte prærieulv, som desuden kan tages af efter behov.
En anden smart detalje er de to vindklapper på henholdsvis inder- og ydersiden af frontlynlåsen, som både beskytter for vind og giver en god varme imod kroppen.

Canada Goose Citadel Parka har en pris på 6.000 kr., og de mest populære farver er black (sort) og navy (mørkeblå).


Canada Goose Freestyle Vest

Canada Goose Freestyle Vest Tan 4125M-07Denne smarte Canada Goose vest er den mest populære af alle Canada Goose veste.

Når sæsonen nærmer sig hvor det er for koldt til sommerjakken, men alligevel for varmt til vinterjakken, så er Canada Goose Mens Freestyle Vest den perfekte løsning.

Denne Canada Goose Vest har en lidt længere bagdel, og foringen er de klassiske hvide andedun, så du skal ikke bekymre dig om at kunne holde varmen.

Canada Goose Freestyle Vest har gode opbevaringsmuligheder, da der på ydersiden er seks forskellige lommer, samt en inderlomme på indersiden.
To af yderlommerne er desuden foret med fleecemateriale, således at du kan holde dine hænder varme og komfortable.

Canada Goose Mens Freestyle Vest har en pris på 2.000 kr., og de mest populære farver er black (sort), navy (mørkeblå) og tan (lysbrun).


Canada Goose Lodge Hoody

Canada Goose Mens Lodge Hoody Black 5055M-61Canada Goose Lodge Hoody er super funktionel herre dunjakke, som både kan bruges som skijakke såvel som fritidsjakke.

Denne letvægtsjakke er en nyhed her fra efteråret 2011, og Canada Goose Lodge Down Hoody bærer mere præg af sport og minimalisme ift. de gængse Canada Goose jakker.

Canada Goose Mens Lodge Down Hoody er en både varm og slidstærk dunjakke i hoftelængde, hvor bagenden dog er lavet lidt længere for at blokere fra bagfra kommende vind.
Varmeisoleringen i denne jakke kommer via de hvide andedun, og slidstyrken kommer via den ripstop- og DWR behandlede overflade, som i tillæg giver ekstra vandafvisning til overfladen.

Af andre smarte detaljer kan der nævnes den lækre hætte, de strækbare ærmeafslutninger, de mange opbevaringsmuligheder og muligheden for justering ved hoften vha. elastik.

Jeg er sikker på at denne Canadian Goose jakke bliver et kæmpe hit, da den både er billig (ift. andre Canada Goose jakker), og fordi at den er lettere, minimalistisk og mere bevægelig.

Prisen på denne Canada Goose jakke er 4.000 kr..


Canada Goose Womens

I afsnittet Canada Goose Womens kan du læse mere om de mest populære Canada Goose dame jakker, samt se hvor meget de koster, og hvilke egenskaber de har.

Du kan blandt andet læse mere om de populære modeller Ladies Trillium Parka, Ladies Kensington Parka, Ladies Montebello Parka og Ladies Camp Hooded Jacket.

Alle billederne af de viste Canadian Goose jakker kan endvidere forstørres, såfremt du måtte ønske at se jakkerne i et større format.

Canada Goose Trillium Parka

Canada Goose Ladies Trillium Parka Black 6550L-61Canadian Goose Trillium Parka er den vel nok mest kendte af alle Canada Goose dame vinterjakker, og dette er ikke uden grund.
For det første er det en af de billige Canada Goose jakker, men ligeledes får du en jakke med en feminin og flot pasform.

Foringen i Trillium Parka er hvide andedun af højeste kvalitet, og længden på jakken er midtlårs, så varmeisoleringen og beskyttelsen er helt i top.
Endvidere er Canada Goose Ladies Trillium Parka udstyret med en aftagelig og justerbar hætte, hvor der på toppen sidder den velkendte prærieulvepels, som desuden ligeledes er aftagelig.

Fronten af denne Canada Goose jakke prydes af en funktionel stormklap henover lynlåsen, samt fire fleeceforede lommer udstyret med lynlåse og knapper.
Ydermere er der mulighed for justering af pasformen vha. elastiksnører i taljen.

Canada Goose Trillium Parka har en pris på 5.000 kr. fra efteråret 2011, og de mest populære farver er black (sort), navy (mørkeblå) og tan (brun).

Se flere Canada Goose dame jakker - klik og læs mere


Canada Goose Kensington Parka

Canada Goose Ladies Kensington Parka Black 2506L-61Canada Goose Kensington Parka er en af de mest populære Canada Goose jackets på markedet, grundet dens feminine og slanke pasform.

Kensington Parka er en lårlang kvinde parka med smarte militærknapper, og mange gode opbevaringsmuligheder, da der alene på ydersiden er fire diskrete og lynlåslukkede lommer, hvoraf de to nederste fungerer som håndvarmerlommer, da disse er foret med et blødt og varmegivende materiale.
Det er ikke kun sidelommerne som er varmegivende, da hele jakken er foret med hvide andedun i ypperste kvalitet.

Hætten er desuden fleeceforet, og snøres denne helt til, så skabes der en varm luftlomme inde i hætten.
Øverst på hætten sidder desuden kendetegnet for Canada Goose jakker – den bløde og lækre pelskrave, som er designet af ægte canadisk prærieulv.

Canada Goose Ladies Kensington Parka fås i mange forskellige farver, hvoraf de mest populære er farverne black (sort) og navy (mørkeblå).

Prisen på denne jakke er 6.000 kr. fra efteråret 2011, og de mest populære farver er black (sort) og navy (mørkeblå).


Canada Goose Montebello Parka

Canada Goose Ladies Montebello Parka Navy 2530L-67Canada Goose Montebello Parka er en af de lidt kortere Canada Goose parka jakker til kvinder, hvor den samlede længde er lidt længere end hoftelængde.

Ligesom de fleste Canadian Goose jakker, så er denne jakke foret med hvide andedun, og alle de fire yderlommer er designet med den såkaldte håndvarmerfunktion, hvilket betyder at disse lommer er foret med et blødt fleecemateriale.

Canada Goose Ladies Montebello Parka er ligeledes udstyret med en ærmelomme samt to inderlommer, hvoraf den ene af disse er beregnet til mobiltelefon, iPod eller lignende.

Fronten af denne slim-fit dunjakke bærer præg af både femininitet og et råt look, da pasformen er slank og smart, samt at de store militærknapper giver jakken et råt udseende.
Canada Goose Ladies Montebello Parka er udstyret med en fleeceforet og justerbar hætte, hvorpå der sidder den aftagelige pels af ægte prærieulv, som altid har været Canada Goose’s varemærke.

Denne Canada Goose dame jakke har en pris på 5.000,-, og de mest populære farver er black (sort) og navy (mørkeblå).


Canada Goose Camp Hooded Jacket

Canada Goose Ladies Camp Hooded Jacket Black 5061L-61Canada Goose Ladies Camp Hooded Jacket er en ny model fra efteråret 2011, og jeg er ikke et sekund i tvivl om at denne vinterjakke bliver et kæmpe hit hos damerne.

Denne Canadian Goose dame jakke blev designet med det formål, at jakken skulle være mindre og mere bevægelig, dog uden at der blev gået på kompromis med kvaliteten.
Fyldet i denne jakke er stadig de varmeisolerende hvide andedun, og længden på jakken er lidt længere end hoftelængde, hvor at bagdelen er en anelse længere, således at kulden ikke kan komme snigende bagfra.

Ydersiden er designet i et dobbelt vindtæt lag, samt med ripstop nylon og DWR behandling, således at vindtætheden og slidstyrken er helt i top.

Canada Goose Camp Hooded Jacket har flere gode egenskaber, hvoraf den justerbare hætte, de strækbare ribkanter ved ærmerne og indsnøringen i livet, blot er nogle få af disse.

Denne Canada Goose dame jakke har en vejledende pris på 4.700 kr..


Canada Goose Kids

I afsnittet Canada Goose Kids kan du læse mere om de mest populære Canada Goose jakker til børn, samt læse om hvad deres specielle egenskaber og kvaliteter er.

Du kan blandt andet læse om Canada Goose Chilliwack og Expedition Youth, samt se deres vejledende markedspriser.

De viste billeder kan forstørres blot ved at klikke på det ønskede billede.

Canada Goose Youth Chilliwack Parka

Canada Goose Youth Chilliwack Bomber Black 7950Y-61Canada Goose Chilliwack parka er en lækker jakke til børn, hvor kvaliteten er lige så god som i voksen jakkerne.

Denne børne parka er en hoftelang jakke, hvor den sublime varmeisolering kommer via de hvide andedun, således at barnet kan holde sig varmt og komfortabelt.

Canada Goose Chilliwack er designet med en justerbar og aftagelig hætte, hvor der på toppen sidder den velkendte pels af prærieulv.
Denne hætte kan desuden skabe en varm luftlomme indvendig, såfremt at hætten bliver snøret til omkring hovedet.

Canada Goose Chilliwack Parka er DWR behandlet på overfladen, hvilket giver ekstra vindtæthed, vandafvisning og slidstyrke.
Ydermere sidder der over front lynlåsen en såkaldt stormklap, som har til fordel at vinden ikke kan trænge igennem lynlåsen.

Prisen på denne børne jakke er 3.600 kr., og den mest tilgængelige farve er black (sort).

Se flere Canada Goose børne jakker - klik og læs mere


Canada Goose Youth Expedition Parka

Canada Goose Youth Expedition Parka Black 4565Y-61Canada Goose Expedition Parka er den vel nok mest kendte Canada Goose jakke, da denne parka coat har en helt speciel historie.

Oprindeligt blev denne Canada Goose parka designet til forskerne på den amerikanske McMurdo base på Antarktis, og formålet med jakken var at forskerne skulle kunne holde varmen ved selv de mindste temperaturer.

Med sin midt lårs længde, foringen med de hvide andedun og den specielle hætte, så levede Canada Goose Expedition Parka helt op til formålet.

Den specielle hætte er både justerbar og udstyret med den velkendte prærieulvepels på toppen, og snøres hætten helt til, så opstår der en varm og behagelig luftlomme indeni hætten.

Overfladen af denne Canada Goose jakke er DWR behandlet, hvilket giver ekstra vindtæthed, vandafvisning og slidstyrke.
Canada Goose Youth Expedition Parka er udstyret med hele otte lommer på ydersiden, hvoraf de fire af dem har en såkaldt håndvarmerfunktion, hvilket vil sige at indersiden af disse lommer er foret med fleece for optimal varmeisolering.

Denne vinterjakke har desuden mulighed for indsnøring i taljen, og på indersiden sidder der ligeledes et elastisk sneskørt, som har til formål at lukke sneen ude.

Prisen på denne lækre Canada Goose børne jakke er 4.000 kr., og den mest tilgængelige farve er black (sort).


Af

Læs også: Letvægtsjakker fra Canada Goose eller Billige Canada Goose jakker

Del med andre:
 • StumbleUpon
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • RSS
 • Live
 • MySpace

81 Responses to Canada Goose

 1. Mikkel says:

  Hej.
  Jeg har kig på CANADA GOOSE EXPEDITION NAG (LIMITED EDITION)
  Er der nummereret i den model nu når det er LE ? Der skulle jo kun være lavet 200 det gør det jo lidt unikt ;0)

  • Jesper Holst says:

   Hej Mikkel.

   Her må jeg være dig svar skyldig.

   Jeg ved faktisk ikke om de nummererer deres limited editions, men det ville ikke undre mig om de gjorde :)

   God dag..

   //Jesper

 2. Mikael hylle says:

  Hej har set at butikskæden har 30 procent på alle deres Canada goose jakker det kan da ikke være uægte jakker? Mvh Mikael hylle

  • Mikael hylle says:

   Det var butikskæden 24. Sport

  • Jesper Holst says:

   Hej Mikael.

   Du kan roligt handle Canada Goose produkter i Sport24. De kører -30% pt. fordi at Sportmaster ligeledes har sat deres Canada Goose varer ned med ca. lige så mange procent.

   God dag..

   //Jesper

  • Mikael hylle says:

   Hej hvad er forskellen på chilliewark og borden bomber jakken? Er det de samme, på nær lommerne mvh mikael

 3. Chritina bendixen says:

  Hej Jesper.
  Enkelt spm ved hooded jacket.

  Ydermaterialet er blank, og er derfor bange for, at skulderne vil blive slidte og tråde nærmest blive trukket ud af stoffet, hvis man har en taske over. Eller hvis man fx kommer for tæt på velcro – ved du om jakken har tedens til det? (giver det mon mening)

  • Jesper Holst says:

   Hej Christina.

   Jeg forstår godt hvad du mener og også din bekymring for materialets slidstyrke.

   Det er korrekt at en jakke med denne overflade er mere sårbar overfor slitage så hvis du går meget med rygsæk, så vil jeg nok anbefale dig at vælge en jakke med en mere slidstærk/ru overflade.

   Du siger bare til hvis der er andet :)

   //Jesper

 4. Haviish says:

  Hej Jesper .
  Hvor meget koster en Canada Goose trillium parka i USA ?
  Skal på ferie i NY og har hørt at de skulle være meget billige der..

  • Jesper Holst says:

   Hej Haviish.

   Jeg må være dig svar skyldig på hvad de forskellige jakker koster i USA, men jeg kan kun forestille mig at der var nogle penge at spare :)

   //Jesper

 5. Arnannguaq Larsen says:

  Hej, jeg har kigget på hjemmeside der hedder damejakkerudsalg.com og synes at de jakker sælger er meget billige. Kender du hjemmesiden? Kan jeg være sikker på at de er ægte?

  Mvh
  Arnannguaq

  • Jesper Holst says:

   Hej Arnannguaq.

   Den hjemmeside du henviser til sælger med stor sandsynlighed ikke ægte jakker.

   Siden mangler vigtige elementer såsom tydelig afsender, kontaktinformationer mm., så jeg vil ikke anbefale dig at handle derfra.

   God dag..

   //Jesper

 6. Line says:

  Hej
  Jeg søger en Canada goose vest med pels med logo på brystet til kvinder i str m farve sort eller rød- hvor Søren finder jeg sådan en?

  Smil fra Line

  • Jesper Holst says:

   Hej Line.

   Mig bekendt så har Canada Goose ikke lavet en vest hvor der er pelskrave på.

   Er du sikker på at det er en Canada Goose vest du søger?

 7. Hanna says:

  Hej
  Kan du oplyse mig om hologram i en montebello fra 2011 skal sidde ved vaskeanvisningen? Er ved at købe en hvor der er de tre mærker i siden og hologram er på siden af inderlommen lidt længere oppe. Er denne mon fake? Alt andet ser ud til a være ok og der er kvittering med.
  Mvh Hanna

  • Jesper Holst says:

   Hej Hanna.

   Hologrammet sidder på indersiden af jakken ved eller i nærheden af vaskeanvisningerne.

   Den Canada Goose jakke jeg har, har hologrammet til at sidde et par cm. væk fra vaskeanvisningerne (på bagsiden af lommen).
   Udover hologrammet skal jakken gerne have tre tags på indersiden, hvoraf det ene er vaskeanvisningerne.

   Jeg håber du kan bruge svaret til noget, og ellers skriver du bare igen :)

   //Jesper

 8. AnderS says:

  Hej Jesper.
  Tak for svaret.
  Hvor på nettet kan der købes dame veste? Fx fra udlandet. Jeg kan kun finde dem i sort fra dk site

  • Jesper Holst says:

   Hej Anders.

   Nag People har denne vest du søger.

   Nag People er det firma i DK som har agenturet på Canada Goose, så her får du med garanti den ægte vest.

   //Jesper

 9. Lene says:

  Hej Jesper

  Hvis logoet sidder på højre ærme og ikke venstre ærme, er den så fake?
  Model trillium parka :)

  Lene

  • Jesper Holst says:

   Hej Lene.

   Jeg ved at de nye modeller kun har logoet påsat på venstre ærme, så hvis modellen er forholdsvis ny, så vil jeg mene at det er en falsk Canada Goose jakke :)

   //Jesper

 10. AnderS says:

  Hej igen
  Kender du andre site hvad man kan købe Canada goose dame vest? Eller en butik evt i kbh
  Mvh anders

  • Jesper Holst says:

   Hej Anders.

   Hvis du leder efter vesten i fysiske forretninger i KBH, så vil jeg anbefale dig at kigge i Sportsmann butikken i på gågaden.
   Jeg kan ikke sige med sikkerhed om de har denne vest, dog fører de mange fede jakker og veste fra topproducenter såsom Canada Goose og Parajumpers..

 11. eva hansen says:

  Hej Jesper. Håber du kan hjælpe mig. Jeg har kigget på en brugt vest på DBA. Men logoet foran er ikke det runde, som vi kender fra jakkerne. Det er et rødt lille logo, er det fake eller hvad????Jeg er bekymret for om det er fake. Venlig hilsen Eva. Findes de originale vestwe kun med rundt logo??

  • Jesper Holst says:

   Hejsa.

   Har du mulighed for at sende mig et link til denne vest?

   Jeg har ikke set Canada Goose veste med andet end runde logoer, så det virker lidt suspekt synes jeg..

   //Jesper

 12. AnderS says:

  Der skulle ikke have stået lang:-)

 13. AnderS says:

  Hej
  Jeg er på jagt efter en lang ægte Canada goose vest til min kæreste. Og har haft ringet til en del butikker uden held. Ved du hvor den kan købe i navi grønne og i s el xs.
  Vi bor i Nordjylland. Så helst en butik eller online.
  På forhånd tak

  • Jesper Holst says:

   Hej Anders.

   Jeg har ikke umiddelbart kunne finde dame modellen i navy blå, dog har jeg set den i sort.

   Det er mest herre veste der er tilgængelige pt., hvilket selvfølgelig ikke hjælper dig.

   Jeg kan kun gætte mig til at Canada Goose er meget sent ude med deres leveringer i år, da jeg heller ikke har set det store udvalg af 2012 varer i butikkerne.

   Jeg kan kun anbefale dig at slå koldt vand i blodet, og så håbe på at de snart dukker op :)

   //Jesper

   • AnderS says:

    Hej
    Tak for dit svar.
    Hvilken site på nettet kan du anbefale at jeg skal finde en dame vest. Og gerne i en anden farve end sort.

 14. Jacob says:

  Hej Jesper Holst

  jeg har kiggede lidt rundt på nettede efter Canada Goose, så fandet jeg den her hjemmeside http://www.canada-goosejakketilbud.net ville bare høre om du kender noget til den fordi de er meget billig derinde, så ville bare høre en pro om det er sikkert sted og om du kender nogle andre billig jakker.

  • Jesper Holst says:

   Hej Jacob.

   Jeg kan helt klar IKKE anbefale dig at handle på denne side, da forhandleren ikke er autoriseret Canada Goose forhandler.

   Alle produkter du finder på denne hjemmeside er med sikkerhed falske Canada Goose jakker.

   //Jesper

 15. Feride21 says:

  hej jeg har lige et spørgsmål. hvor kan jeg købe canada goose trillium parka sort i xl online? for her i sønderborg er der ikke flere størelser.

 16. Jesper Fallesen says:

  Hej Jesper

  Jeg er på udkig efter en dame freestyle vest i Sort?? Hvor den bedste butik i DK online, hvor det kan købes

  Mvh
  Jesper

  • Jesper Holst says:

   Hej Jesper.

   Jeg kan ikke umiddelbart finde nogle onlineforhandlere i DK, som pt. har denne vest på lager i sort.

   Jeg har fundet et par stykker som sælger vesten i andre farver, men sort er desværre ikke på lager hos disse forhandlere.

   Der er pt. mange sider som sælger falske Canada Goose produkter, så jeg vil råde dig til at træde varsomt mht. forhandlere.

   Jeg ved at Canada Goose endnu ikke har leveret størstedelen af dette efterårs produkter, så hvis du kan væbne dig med tålmodighed, så tror jeg du kan finde vesten indenfor en måneds tid.

   Jeg håber du finder vesten vesten, og skulle du være i tvivl om en forhandler er registreret forhandler af Canada Goose produkter, så skal du være velkommen til at kontakte mig.

   //Jesper

 17. Mette says:

  Hej Jesper.
  Kan du se om disse jakker er ægte? både selve jakken og pelsen, da jeg synes det er uhyrre billigt.
  Mvh Mette

  • Jesper Holst says:

   Hej Mette.

   Du har ikke vedhæftet et link, så jeg kan ikke sige om forhandleren er god nok.

   Du skal være velkommen til at smide linket ind på ny, og så vil jeg meget gerne hjælpe dig :)

   God dag..

   //Jesper

 18. Frederik says:

  Hej jesper!
  Jeg er på udkig efter en Canada Goose freestyle vest.
  Jeg har kigget på mange hjemmesider, men enten er det den forkerte farve ellers har de den bare ikke i min størrelse. Jeg vakler lidt mellem farverne navy og Mid-gray, hvilken er mest populær? Og kender du tilfældigvis en Sportsmaster på sjælland der sælger en af disse 2 farver i størrelse M?

  -Frederik

  • Jesper Holst says:

   Hej Frederik.

   Sæsonen for Canada Goose veste er så småt ved at være ovre, så jeg tror at du skal være heldig, hvis du kan finde dem i nogle fysiske butikker.
   Jeg har desværre ikke mulighed for at tjekke lagerstatusen for Sportmaster butikker på sjælland, da jeg kun kan se lagerstatusen for vores egne butikker.

   Mht. farverne så er navy klart den mest populære (kun overgået af sort), så der rammer du helt sikker plet.

   //Jesper

 19. malene says:

  Hej. Kan du umiddelbart, ud fra disse billeder, se om jakken ser ægte ud?
  Jeg synes at pelsen ser ud til at være ægte, men selve jakken er jeg ikke helt sikker. Det der vakker tvivl i mig, er prisen hun sælger den til. Hun er villig til at gå ned til 2500, hvilket jo er meget hun kommer til at miste. http://www.trendsales.dk/listings/canada-goose-trillium/25065077?forum=106&road=my_items
  Hun siger dog at hun ikke har kvitteringen. Men samtidig sælger hun også en anden canada chilliwack, hvor pelsen bare er wooooow. Så er der mulighed for at den kan være ægte? eller hvad synes du? :)

  • Jesper Holst says:

   Hej Malene.

   Nu har jeg set på begge sælgers annoncer, og på billederne er der umiddelbart ingen alarmklokker der ringer.
   Jeg vil gi’ dig ret i, at hun virker rimelig desperat efter at komme af med jakken, men det kan være pga. akut pengemangel.
   Dog vil jeg sige, at det virker lidt suspekt at man ikke gemmer kvitteringerne på så dyre jakker.
   Det havde jeg hvertfald gjort..

   Det er svært for mig at bedømme jakkerne, når ikke jeg har dem foran mig.
   Et godt råd ville være at ringe til de to butikker hvor hun siger at jakkerne er købt, for at høre om de på de oplyste tidspunkter har solgt de pågældende jakker i disse farver.
   På denne måde kan du få lidt vished.

   Jeg anbefaler som udgangspunkt aldrig at købe brugte Canada Goose jakker uden besigtigelse, da der simpelthen er så mange kopijakker i omløb.
   Du skal selvfølgelig gøre hvad du vil, dette er blot mit råd.

   Jeg kan desuden også oplyse dig om, at priserne på Canada Goose jakker stiger til næste sæson, så hvis du skal købe en ny Canada Goose jakke kan det være en fordel at gøre det i indeværende sæson ;)

   Skriv endelig hvis du har flere spørgsmål.

   God weekend..

   • malene says:

    Hun nævner at hendes jakke er blevet købt i “Loftet” i Århus, sidste år. Det ville vel være svært for ekspedienten at søge, om de har solgt en trillium jakke i rød, i januar/februar måned, da det er nogle efterspurgte jakker, og de sikkert har solgt en hel del. Tror du ikke? :(

    Ved du om der kommer nye modeller frem til næste sæson, og hvor meget de ville stige i pris, bare sådan ca.?

    Ja, er klar over at det er bedst at købe en ny canada jakke fra en butik. Men det er virkelig mange penge. Hvis det ser ud til at hendes jakke er ægte, ville det være et super køb jeg ville have gjort mig…
    Men jeg skal se på jakken imorgen, og derefter kan jeg vurdere om den er ægte eller ej. Jeg ville være opmærksom om pelsen er “hård”, om stoffet er lavet af noget kraftigt materiale og at det ikke krøller.
    Er der andet du kan råde mig, til at kigge efter. Fx. mærkerne inden i jakken, er der noget specielt jeg bør kigge efter.

    Der var vidst lige en mundfuld! Men jeg er hjertelig taknemlig for, at du ville hjælpe mig!! :D Klap på skulderen.

    • Jesper Holst says:

     Jeg tænker heller ikke på at ekspedienten i Loftet Århus skal spore hendes køb, men blot at hun skal bekræfte at de har haft Trillium Parka i rød på dette tidspunkt :)

     Der kommer nogle nye modeller næste år, men det er ikke nogle du vil komme til at se med stor sandsynlighed.
     De nye modeller der kommer vil ikke være nogle butikkerne vil satse stort på, da de ikke udskiller sig meget ift. de populære modeller, og hvis de endelig skulle udskille sig fra de gængse, så koster de ca. 15.000 kroner og sådanne jakker køber man bare ikke i Danmark.

     Mht. prisen så kan jeg fortælle dig at Trillium Parka stiger til 5.400 kroner ift. nuværende 5.000 kroner.
     Spørger du mig, så skyldes prisstigningen blot at producenten (Canada Goose) vil tjene mere på jakkerne, da produktionen med stor sandsynlighed ikke koster mere end nu.
     Butikkernes kostpriser stiger også i takt med de forhøjede udsalgspriser, så vores avance er akkurat den samme.

     Der kommer prisstigninger på de fleste af jakkerne, så hvis du har spørgsmål til andre modeller, så skyder du bare løs :)

     Det er korrekt at det er mange penge for en jakke, men kvaliteten er altså også derefter.
     Jeg kan 100 % følge dig at det er et kup, såfremt at hendes jakke er ægte.

     Udover de kendetegn du selv nævner, så kan du lugte til pelsen og kigge på mærkerne indeni jakken.
     Hvis pelsen lugter mere end en diskret lugt, så kan det være et faresignal, da kopijakkernes pels typisk er lavet af hundepels.
     Et af mærkaterne indeni jakken skal typisk være med et reg. no. på, hvilket er et fremhævet nummer nederst på det ene mærkat.
     Dette nummer vil typisk være en blanding af tal og bogstaver.

     Men men men….
     Dem som producerer uægte Canada Goose jakker har også luret disse tricks, så dette er typisk ikke noget definitiv konklusion om jakkens autentitet.

     DOG er der fra efteråret 2011 kommet et nyt tiltag fra Canada Goose’s side, som jeg faktisk tror vil fungere meget godt.
     Alle jakker fra 2011 og fremefter er produceret med et såkaldt hologram iblandt mærkaterne, hvilket er et lille mærke som viser forskellige billeder fra forskellige vinkler – dette er meget svært at kopiere.
     Men dette vil desværre ikke figurere i den jakke du skal kigge på, da den er fra 2010..

     Det var også en mundfuld herfra ;)

     • malene says:

      tusind tak for dine hurtige svar!

      Så dvs. at jeg skal være på vagt, om det er ægte pels, mærkaterne, og jakkens kvalitet af stoffet!
      Er der ikke også noget med, at mærkaterne SKAL stå på engelsk, og ingen form for et andet sprog?

      Hvad ville prisen være for en kensington, til næste sæson? og hvornår er det lige næste sæson starter?

      Jeg var nede i sportsmaster fisketorvet her forleden. Dér fik jeg at vide at en trillium er varmere end en kensington, kan det passe? hehe masser af spørgsmål :D

      • Jesper Holst says:

       Velbekomme :)

       Ja pelsen, mærkaterne og yderstoffets kvalitet er gode udgangspunkter for jakkens autentitet, da den er fra sæsonen 2010.

       Mht. sprogene på mærkaterne så er der to mærkater du kan tage udgangspunkt i.

        Det lange mærkat med vaskeanvisninger på står på engelsk, fransk og tysk.

        Det kortere mærkat med reg. no. på vil stå på engelsk og fransk.

       Jeg har taget udgangspunkt i mærkaterne fra min egen Canada Goose jakke, som ganske vidst er fra sæsonen 2011/2012, men jeg tror ikke at det gør en forskel i mærkaternes sprogtyper.

       Mht. Kensington Parka så mener jeg også at den stiger imellem 200-500 kroner til næste sæson dvs. til 6.200 eller 6.500 kroner.
       De andre populære 6.000 kroners modeller (eks. Expedition Parka, Citadel Parka) stiger til 6.500 kroner til næste sæson, så Kensington får også et hak opad.

       Sæsonen for Canada Goose jakker spænder ca. fra august til marts.
       De butikker som sælger mange Canada Goose jakker ligger deres første levering allerede i august måned, og dem som ikke sælger så mange får typisk første levering omkring september/oktober måned.
       Sidste levering ligger typisk i december måned uanset butikkens størrelse, da man ikke køber Canada Goose jakker hjem til udsalgsmånederne (januar og februar).

       Det er noget pjat at Trillium Parka er varmere end Kensington Parka.
       Kensington har en mere kropsnær pasform, hvilket får den til at se tyndere ud, men isoleringen i jakkerne er akkurat den samme.
       Det står også sort på hvidt på Canada Gooses hjemmeside :)

       Ja det er mange spørgsmål, men det er jo derfor at man har en blog ;)

 20. patrick says:

  er det godt at købe canada goose jakker i miinto

 21. Ayla says:

  hej
  ved du hvor jeg kan få denne jakke i størrelse small? har ledt alle steder
  http://www.catwalkscum.dk/vare/2719-canada-goose-montebello-pink-overtoej-510

  • Jesper Holst says:

   Hej Ayla.

   Jeg har kun set Montebello Parka i pink hos Catwalk Scum og desværre ikke andre steder.

   Jeg tror at denne farve bliver utroligt svær at opdrive, da pink ikke er en storsælger ift. sort, blå, grå osv..

   Jeg vil gerne holde øje online, og hvis jeg ser jakken nogle steder får du besked :)

 22. joans says:

  hej:)

  kan en canada goose jakke godt koste 8.000,-?

  • Jesper Holst says:

   Hejsa.

   Ja en Canada Goose jakke kan sagtens koste 8.000 kr. :)

   Der er Canada Goose jakker helt op til 15.000 kr., så 8.000 kr. er slet ikke usandsynligt.

   //Jesper

 23. PogA17 says:

  Hej.
  Jeg er en dreng på 17 år og 187 cm høj (alminelig af bygning). Jeg har ønsket mig en expedition jakke nu til jul (jeg ved godt det er sent at skrive men regner ikke med at jeg får den :D) men jeg var ovre i sport-Master butikken i City-2 for 2 dage siden og prøvede en citadel og nu bliver jeg helt i tvivl hvad jeg synes der er bedst.
  Mit spørgsmål er: kan jeg få en detaljeret beskrivelse af forskellen mellem expedition parka og citadel parka? Og hvad din mening om de 2 er?
  Mvh. PogA17

  • Jesper Holst says:

   Hej PogA17.

   Forskellen imellem Expedition og Citadel er kun på design og pasform.
   Kvalitetsmæssigt er de akkurat lige varme, vindtætte, vandafvisende osv..

   Citadel er en slankere og mere moderigtig vinterjakke, hvorimod Expedition er bredere og mere sportspræget.

   Personligt synes jeg at det er to fede jakker, dog hælder jeg mest selv til Citadel pga. pasformen.
   Jeg er selv 193 og almindelig af bygning, hvilket gør at en Expedition bliver alt for bred til mig (jeg skal bruge str. L, da ærmerne ellers bliver for korte).

   Jeg håber at du kunne bruge svaret, og skriv endelig hvis du har flere spørgsmål :)

   God jul..

   //Jesper

   • PogA17 says:

    Ah ja ser jeg :)
    Jeg er lige startet på en tømmer uddannelse og cykler op til station fra mit hus ca. 1 km og derefter cykler jeg ca. 1 og en halv km til skole, pænt koldt hvis det blæser, men begynder næsten svede når jeg cykler til, men samtidig kan jeg også lide at have en lille smule stil når jeg er i byen. Men jeg tænker, at når du siger at expedition er lidt stor i det, og jeg cykler hverdag, så ville det ikke være så fedt at have en lidt “halv-stram” jakke på når det er mest til det formål.

    Men selvfølgelig koster de jo det samme og som du siger er kvaliteten den samme, så ville en expedition ikke være bedst til mine behov?

    Tak på forhånd ;)

    • Jesper Holst says:

     Hej igen.

     Begge jakker er jo nogle utroligt varme vinterjakker, så du kommer nok ikke til at svede mindre, hvis du køber en af disse jakker ;)

     Hvis du vil have stil når at du er i byen, så er der ingen tvivl om at Citadel Parka vil være det rette valg.
     Expedition er bred, og pasformen er knap så stilet som i Citadel Parka.

     Mht. når du cykler, så vil Citadel ikke sidde for stramt på dig.
     Selvom pasformen er pænere og slankere skåret, så vil du ikke føle at den sidder for stramt.

     Trust me :)

 24. Freya says:

  Hvad er dine erfaringer med hvide jakker?
  Jeg har en hvid trillium 737 Canada Goose i tankerne, men ved ikke hvor let den er at holde?
  Mvh. Freya :-)

  • Jesper Holst says:

   Hej Freya.

   Min personlige erfaring med hvide jakker er, at de er utroligt pæne at se på, men desværre samtidig ekstremt svære at holde pæne over længere tid.

   Hvis jeg stod i en situation hvor jeg skulle købe en hvid jakke, så vil jeg vælge en jakke i blank polyester eller nylon, da dette er nemmere at vedligeholde.
   Disse materialer kan du nemmere fjerne snavs og skidt på med en våd klud eller lignende.

   Nu ved jeg at Trillium modellerne er fremstillet i henholdsvis polyester og bomuld på ydersiden, hvilket gør skidt sværere at fjerne med en fugtig klud eller lignende (grundet bomuldsmaterialet).

   Medmindre at du er ekstremt flink til at passe på din jakke, så vil jeg tro at du bliver træt af den sarte farve.
   Der er ingen tvivl om at hvid er en drønflot farve, men den er dælme også svær at vedligeholde.

   Jeg håber du kunne bruge svaret :)

   Skriv endelig hvis du har flere spørgsmål.

   God dag..

 25. Rikke says:

  Hvor er det sødt at dig, at du gider at hjælpe. Jeg er ude efter denne – Kan du umiddelbart se, om den er ægte?

  • Jesper Holst says:

   Hej Rikke.

   Det er svært for mig at se om denne jakke er ægte, da handlen foregår på Trendsales.
   Dog vil jeg sige at billedet ser meget ægte ud.

   MEN! – Jeg er ret sikker på at jakken sælges på Trendsales, og kvitteringen for jakken “er væk”, da der aldrig er betalt for jakken.
   Hvis du kan følge mig…..

   Ydermere er et nedslag på 2.000 kroner rimelig meget for en splinterny Canada Goose jakke, kun fordi at sælger har “smidt kvitteringen væk”.
   Havde jakken været som ny og med original kvittering, så kan en sådan jakke sagtens sælges for 5000 kroner eller mere.

   Jeg synes at denne salgsannonce sender nogle signaler, der gør at jeg ikke selv havde købt den.
   For ikke at fornærme eller støde sælger af jakken, så vælger jeg ikke at kommentere yderligere på annoncen.

   Har du flere spørgsmål kan du bare spørge løs :)

 26. Peter Fischer Nielsen says:

  Hej Jesper..
  kan du hjælpe mig med at synliggøre om hvorvidt den her side er ok?
  Linket er her.

  Prisen er selvfølgelig lav, men jeg synes de argumentere hvorfor de er det, og så er siden også dansk

  • Jesper Holst says:

   Hej Peter.

   Den side du henviser til er en skod side (beklager mit ordvalg), som helt klart sælger falske Canada Goose jakker, selvom de skriver at det er ægte.

   Deres FAQ er bygget op om en skobutik på nettet, og det er tydeligt at siden er rigtigt dårligt oversat.

   Endvidere kan du heller ikke se hvem afsenderen af siden er, hvilket også indikerer at der er “fusk med i spillet”.

   Jeg kan ikke råde dig til at købe nogle varer fra denne side.

 27. Roshan says:

  Meget nyttig side du har! Ved du hvor jeg kan bestille en hue hjem til modellen Banff i sort? Evt uden pelsen?

  Jeg har mistet hætten, og har du forsøgt uden held at finde et sted der kan bestille en hjem. Har prøvet butikkerne i Aalborg og talt med Nagpeople. Ingen har mulighed for at bestille hjem. Har skrevet til Canada Goose europe som ber mig gå til forhandleren…selv om jeg i min mail skrev at forhandleren ikke kunne bestille en hjem…Skidt:(

  • Jesper Holst says:

   Hejsa – og mange tak :)

   Så vidt jeg ved, så tror jeg desværre ikke der er mulighed for at bestille en løs hætte til din Canada Goose jakke.

   For det første så har Canada Goose International problemer med at følge med på deres kunders ordrer, da de har for mange forhandlere kontra deres produktionshastighed.
   Dette gør så (det er mit gæt) at de ikke har tid til at producere “reservedele” til deres jakker, da de i forvejen ikke kan følge med efterspørgslen.

   Dernæst har jeg aldrig, i mine mange år i sportsbranchen, hørt om nogle der har kunnet skaffe løse hætter e.l. til Canada Goose jakker, så jeg tror desværre at dine chancer er små :(

   Sidst men ikke mindst, så er mit gæt at hvis ikke NagPeople (som jo er distributør i DK) kan skaffe “reservedele”, så er det næsten umuligt.

   Jeg håber du kan finde en løsning på dit problem, og hvis du har flere spørgsmål så skriv endelig :)

   // Jesper..

 28. Josefine says:

  Hej jeg har fundet den her side med canada goose jakker, men er de fake? Uægte Canada Goose jakker (link fjernet).

  • Jesper Holst says:

   Hej Josefine.

   Denne side er helt klart en forhandler af uægte Canada Goose jakker.

   Siden er skrevet vha. dårlig Google Translate, og du kan på ingen måde se hvem afsenderen af siden er.

   Jeg vil stærkt fraråde dig at købe nogle produkter fra denne side.

   God dag..

 29. jeanette says:

  Hej :D Jag har dundet en side fra vietnam. de er meget billige men det ser ud som om de en ægte, kender mange der har bestilt deres jakker der , men hvordan kan man se om de er ægte ? Og hvad sker der hvis du bliver taget i tolden ??

  • Jesper Holst says:

   Hej Jeanette.

   Jeg vil helt klart anbefale dig, at du IKKE køber din Canada Goose jakke igennem en hjemmeside fra Vietnam, da de med meget stor sandsynlighed er uægte.

   Du kan ikke se om jakken er ægte, før at du modtager jakken, da disse hjemmesider bruger billeder af ægte Canada Goose jakker.
   Når du så modtager jakken, så vil du finde ud af at der er mågefjer i jakken, hundepels på hætten eller lignende.

   Det er IKKE ulovligt at indføre jakker ind i landet til eget forbrug, dog vil du skulle betale nogle gebyrer og skatter for at indføre jakken til DK.

   Som udgangspunkt kan det ikke betale sig at købe Canada Goose jakker andre steder end DK eller evt. Sverige, da priserne er meget ens for ægte Canada Goose jakker på hele internettet.

   Alternativt kan du bestille jakken fra Canada eller USA, men så går der længere tid inden du har jakken, samt at bliver jakken snuppet i tolden, så bliver det pludselig en meget dyr jakke :(

   Jeg ved godt at det er rart at spare penge, men hvis du skal have en ægte Canada Goose jakke, så er dette med stor sandsynlighed ret umuligt.
   Det er trods alt også kvalitet man betaler for :)

   Skriv endelig hvis du har flere spørgsmål.

   God dag..

  • PogA17 says:

   hej jeg læste lige dit spørgsmål også syntes jeg, jeg ville sende et link til ægte goose jakker: http://www.Canada-goose.com så kan du finde din model :) og så er der knappen “where to buy” hvor du får navne på hjemmesider i Danmark og Sverige men også fra nogle andre lande ;) (Den bliver opdateret ofte, ca 1 gang hver 3. Dag hvis der er noget nyt)

   Der er ikke noget fake ved de hjemmesider som Canada goose selv præsentere ;)
   DETTE LINK MÅ GERNE BRUGES AF ALLE
   Held og lykke derude

   Mvh PogA17

 30. Nikolaj says:

  Hej Jesper

  Ved du om man kan købe Canada goose baffin anorak nogen steder i dk ?
  Eller på nettet ?

  • Jesper Holst says:

   Hej Nikolaj.

   Ved at lave en hurtig søgning online, så kan jeg ikke umiddelbart finde Canada Goose Baffin Anorak nogle steder.

   Jeg fandt steder den kunne købes, men det er IKKE steder jeg vil anbefale dig, da disse jakker ikke er ægte Canada Goose jakker.

   Jeg tror at dit bedste bud er at opsøge nogle fysiske butikker, for så at høre om de skulle have denne jakke.

   NagPeople, som har agenturet på Canada Goose i Danmark, de har deres egen butik i København, så du kan evt. besøge eller ringe til dem.

   Jeg håber at du finder ud af det, og er der flere spørgsmål, så spørger du bare :)

   God dag..

 31. Kristina says:

  Kan man skifte pelsen på Trillium Parka modellen? Mvh.

  • Jesper Holst says:

   Hej Kristina.

   Du kan sagtens tage pelsen af på Trillium modellen.

   Pelsen sidder fast med lynlås, og selve hætten kan også tages af jakken vha. velcro.

 32. Bettina says:

  Hej
  Har lige kigget på den nye camp hooded frakke – den er jo super fed! Ved du om den laves i andre farver end sort?

  • Jesper Holst says:

   Hej Bettina.

   Jeg kan kun gi’ dig ret i, at den jakke er super fed :)

   Jeg ved at den bliver produceret i fem forskellige farver, henholdvis sort, hvid, brun, lilla og grå.

   Jeg ved ikke hvor mange farver der er tilgængelige i Danmark, men jeg tror at sort, brun og måske hvid er det mest sandsynlige.

   Skriv endelig hvis du har flere spørgsmål.

   God dag..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Side 1 af 11