. .

Kalender

april 2018
M T O T F L S
« apr    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arkiv

Kategorier

Nyeste kommentarer

OnePiece Jumpsuits, cool eller uncool?

OnePiece Logo Wide

Det er nok ikke gået manges næser forbi – der er kommet en ny modedille.
Normalvis er en ny modedille en ny farvesammensætning, at bære accessories på en anderledes måde, eller sågar at skulle mase sine stakkels bukser ned i sokkerne, men denne gang har de tre nordmænd Thomas, Henrik og Knut trådt lidt udenfor normen.


Først lidt OnePiece™ historie

Hele One Piece historien startede en tidlig søndag morgen i 2007 (højest sandsynlig efter en våd aften), hvor de tre norske gutter Thomas, Henrik og Knut sad og snakkede løst om det ultimative slappe af tøj.
Dette nye stykke tøj skulle være perfekt til dagen efter en bytur, eller bare til en ganske almindelig afslapningsdag derhjemme.

De tre venner blev hurtigt enige om, at en almindelig joggingdragt plejede at fungere efter hensigten, dog havde de et anstrengt forhold til den stramme linning, og selve udseendet som lignede at man var klar til en løbetur.

OnePiece Lusekofte Navy/White

OnePiece Lusekofte

Pludselig fik Knut ideen til at sy en sweatshirt og et par sweatpants sammen, og med ét så var One Piece Jump In født.
Efterfølgende investerede de tre norske gutter alle deres sparepenge i projektet, hvilket senere skulle vise sig at være en god ide.

I de første to år var det hovedsagligt til venner, bekendte og norske gymnasieelever disse nye OnePiece™ dragter blev solgt, men da modebloggere i efteråret 2009 begyndte at blogge om deres had- og kærlighedsforhold til disse voksen sparkedragter, så startede jumpsuit trenden for alvor i Skandinavien og senere i England og flere europæiske lande.

Den dag i dag er OnePiece™ ikke længere kun til afslapningsbrug derhjemme, da flere og flere mennesker bruger dem på diskoteker, barer og til andre sociale arrangementer.
Endvidere har det også hjulpet One Piece succesen, at kendisser såsom David Beckham, Paris Hilton, Justin Bieber og vores egne Rune RK og Morten Breum bærer dragterne i al offentlighed.

Stopper trenden så her….?
Svaret må være nej, da Knut, Thomas og Henrik har helliget sig dette projekt 100 % efter den hidtil store succes, og der er da også kommet standardvarer såsom sweatpants, sweatshirt og pyjamaser på hylderne.
Om disse nye og meget almindelige varer så sælger lige så godt som heldragterne, ja det må tiden så vise.


Succeser skaber alternative kopivarer

Som det er set et utal af gange før, så følger der altid kopivarer i farvandet på salgssucceser.
Det er før set med Canada Goose jakker, Crocs gummitræsko og forskellige former for forfalskede  fodboldmerchandises fra storklubber såsom Manchester United, FC Barcelona mm..

OnePiece Marius

OnePiece Marius

Som regel bliver der taget hånd om disse kopivarer, da forhandlerne selvfølgelig ikke vil lade sådanne ting stå hen.
Canada Goose gør opmærksom på falske forhandlere via deres website, Crocs sagsøger alle der kommer i nærheden af at kopiere deres produkter eller brand, og Nike (tøjsponsor for Manchester United og FC Barcelona) lader heller ikke kopivarer gå forbi uset.

Ideen med disse farverige heldragter er da heller ikke gået mange næser forbi, før at der straks var alternativer til de originale OnePiece dragter.
Eksempelvis har  Local People lavet ganske udemærkede alternativer til de originale heldragter.

Grunden til at jeg referer til disse heldragter som alternativer i stedet for kopier er, at det som sådan ikke er kopier så meget som alternativer.
Det vil svare til, at Diesel jeans blev betragtet som en kopi af Levis jeans, da Diesel først kom frem 125 år efter Levis Strauss.
Begge brands har selvfølgelig beskyttet deres brandnavne og logoer, men igen af dem ejer rettigheden til dagligdags udtrykket “jeans”.

Hvis du søger en original OnePiece™ Jump In Suit, så kan du her se en liste over forhandlere, eller du kan også købe dragten online på samme side og få leveret den lige til døren (bemærk at afsendelse sker fra Norge).


De populære modeller

OnePiece Striped

OnePiece Striped

En af grundende til at OnePiece™ jumpsuits er så populære, er udover komforten, at der er mange forskellige variationer og udseender.

Uanset om du er til striber, print, tyndt stof, tykt stof, vamset stof mm., så er der helt sikkert en OnePiece™ dragt der passer til dig.

De mest populære modeller er Lusekofte, Original, og Original Lightweight.
Sidstnævnte er en tyndere udgave af den klassiske Originals model.

Priserne på de forskellige dragter spænder fra 499 kr. – 1.800 kr. alt efter tykkelse, farvekombination osv..

Uanset om du vælger de originale dragter eller alternativerne dertil, så er prislejet ca. det samme.
Du kan dog være heldig at finde nogle af dragterne på tilbud.

Når du vælger din nye One Piece dragt, så skal du selvfølgelig også vælge efter årstid, da den tynde (Lightweight) nok bliver lidt kold til vinteren og omvendt.


Min mening

Personligt synes jeg sgu at de her dragter er cool.

Jeg indrømmer gerne at de er lidt specielle, og man ligner sgu mest af alt en stor cirkusklovn, men de er bare sindsygt behagelige at have på!
For mig er OnePiece det perfekte søndags outfit, og det bedste af det hele er….. man behøves ikke at have noget på indenunder!

Skriv gerne jeres meninger omkring OnePiece eller alternativerne i kommentarfeltet..

God dag derude..

Del med andre:
 • StumbleUpon
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • RSS
 • Live
 • MySpace

5 Responses to OnePiece Jumpsuits, cool eller uncool?

 1. Karen says:

  OnePieces er awesome! Alle pengene værd for man bruger størstedelen af sin tid i den – ikke til at komme ud af når man først er “jumped in” ;) Genialt!

 2. Karen says:

  One Pieces er awesome! Har selv den mørkeblå og bor nærmest i den når jeg er hjemme.. Prisen er helt bestemt det værd – er det tøj jeg går mest i :)

 3. Anne says:

  Elsker dem! Skal også have en, men prisen er jeg ik tilfreds med.. Alt for dyrt ifølge mig.. Men h&m har nogle billige nogle.. Lige nu er de på tilbud til 200 kr..

  Men jeg vil bare have en..

  • Jesper Holst says:

   Hej Anne.

   Vi er helt enige om at priserne er for dyre, dog tror jeg at priserne vil falde eller at der vil blive kørt tilbud på udvalgte modeller indenfor kort tid, da der vil blive produceret mange alternativer fra andre leverandører relativt hurtigt.

   OnePiece er pt. et stærkt brand, men vil der komme alternativer på markedet til omkring 500 kr., så tror jeg at forbrugerne vælger de billige løsninger.

   Lad os være ærlige og sige, at en bomuldsdragt ikke koster alverden at producere, så der er nok også råd til en lille prisnedsættelse fra OnePiece’s side ;)

 4. Kristian says:

  COOL! – helt sikkert!

  De er super fede, og komforten er også helt kanon!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Side 1 af 11