. .

Kalender

april 2018
M T O T F L S
« apr    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arkiv

Kategorier

Nyeste kommentarer

Billige Canada Goose jakker

Det findes som udgangspunkt ikke, og nu skal du høre hvorfor..

Efter at du har læst dette indlæg, så er du meget klogere på, hvorfor at Canada Goose jakker har den pris de har, samt at du vil tænke en ekstra gang, inden at du køber en fake Canada Goose jakke.

Endvidere kan du også læse om, hvorfor at det ikke kan betale sig at købe Canada Goose jakker fra Kina eller generelt det asiatiske marked.

Kender du allerede til nogle af de kommende afsnit, eller ønsker du at springe direkte til et bestemt afsnit, så kan du med fordel bruge nedenstående indholdsoversigt.

Indhold i dette indlæg:


 

Canada Goose retningslinjer

Metro Sportswear Ltd., som er den officielle distributør og producent af alt Canada Goose beklædning, har faste retningslinjer, som gælder for alle deres forhandlere.
Disse regler for salg af Canada Goose er både gode og dårlige (set fra forskellige synspunkter), da disse regler sørger for at det ikke kan lade sig gøre, at finde ægte Canada Goose jakker på tilbud, men også at kvaliteten og efterspørgslen for Canada Goose jakker og veste er vedvarende.

Hammer på papirKort fortalt, så må forhandlere af Canada Goose jakker ikke sætte Canada Goose jakker på tilbud, eller kæde Canada Goose brandet sammen med ord som billigt, tilbud, outlet osv..
Dette er grundet, at Metro Sportswear Ltd. ikke ønsker at Canada Goose skal forbindes med et discountbrand, og at brandet udelukkende skal associeres med kvalitet og eksklusivitet.
Skulle en forhandler af Canada Goose jakker overtræde disse retningslinjer, så vil denne forhandler miste retten til at sælge Canada Goose produkter fremadrettet.

Undtagelsen for at en forhandler må sætte Canada Goose jakker på tilbud, er hvis den pågældende jakke eller farve udgår fra næste sæson, hvorefter forhandleren så er berettiget til at sætte denne jakke eller farve på tilbud.
Dette er så yderst sjældent, da de fleste modeller og farver går igen sæson efter sæson.


 

Køb Canada Goose

Nu hvor du ved hvorfor at det ikke kan lade sig gøre at finde billige Canada Goose jakker i DK eller online, så ville det måske være rart at vide, hvor du kan købe Canada Goose i Danmark eller på nettet.

Først og fremmest skal det siges, at det selvfølgelig er muligt at købe en billig Canada Goose jakke, dog vil denne med stor sandsynlighed være en brugt Canada Goose jakke, som typisk bliver solgt igennem salgsportaler såsom DBA eller Trendsales.

Fordi at Metro Sportswear Ltd. ønsker at opretholde en vis eksklusivitet for Canada Goose produkter, så er det ikke alle fysiske eller online butikker der må forhandle Canada Goose jakker og veste.

Alt salg til forhandlere af Canada Goose i Danmark skal gå igennem NagPeople ApS, som er den danske repræsentant for Metro Sportswear Ltd., og det er udelukkende NagPeople som bestemmer hvem der må forhandle Canada Goose i Danmark.

Af fysiske butikker hvor du kan købe Canada Goose jakker, kan der nævnes de store sportskæder i Danmark, Butler-loftet og andre high-end modebutikker.

Vil du købe Canada Goose på nettet, så kan du bl.a. overveje Friluftsland, som har et godt udvalg af Canada Goose jakker.

Alternativt kan du også overveje at købe din Canada Goose jakke fra Sverige, dog kan dette næsten ikke betale sig mere, da den svenske krone er steget markant det sidste halve år.

Ønsker du at se en liste over danske Canada Goose forhandlere nær dig, så kan du med fordel tjekke Canada Goose’s egen hjemmeside.


 

Fake Canada Goose – Lad være

Fake Canada Goose JacketMange mennesker har efterhånden fundet ud af, at vejen til billige Canada Goose jakker går igennem Asien, dog er det de færreste der kender konsekvensen af denne handelstype.

Først og fremmest kan du med stor garanti regne med, at den billige Canada Goose jakke du køber fra Kina eller generelt Asien, er en fake Canada Goose jakke.
Altså en kopi af en original Canada Goose jakke.

Nu tænker du garanteret: ”Jamen hvis jeg kan spare penge, så kan jeg da godt leve med en billig Canada Goose kopi”.
Det er selvfølgelig altid rart at spare penge, men spørgsmålet er om du overhovedet sparer penge, eller om du ønsker at bære en fake Canada Goose jakke med helbredsmæssige risikoer.

Når du bestiller en uægte Canada Goose jakke (eller generelt andre ting) fra Asien, så skal du overholde de altid gældende toldregler.
Dette kan typisk blive en stor udgift, da selv de falske Canada Goose jakker ligger i et prisleje (over 1.150 kr.), hvor du så skal betale både moms, told og importgebyr, og så har du lige pludselig anskaffet dig en dyr og fake Canada Goose vinterjakke.

Hvad er så det med de helbredsmæssige risikoer?
Det er klart, at skal de asiatiske producenter sælge deres fake Canada Goose produkter billigt, så kan de ikke bruge samme materialer og teknologier som de ægte Canada Goose jakker.
Det er bevist, at de falske Canada Goose jakker indeholder alt lige fra mågefjer til hundepels og hvad ved jeg, hvilket så sandelig ikke er sundt for helbredet, eller for den sags skyld på nogen måde varmeisolerende.

Nogle af de asiatiske producenter har dog ”oppet” sig mht. kvaliteten, da de har valgt at bruge syntetisk pels i stedet for hundepels.
Problemet med den syntetiske pels er blot, at denne pelstype fryser til ved minusgrader, samt at pelsen ikke giver nogen form for varme.
Så måske det var dumt at købe en vinterjakke, som ikke engang er varm eller funktionel?

Sådan kender du en fake Canada Goose jakke

Selvom kopierne af Canada Goose jakkerne bliver bedre og mere identiske med de originale, så er der alligevel nogle enkelte måder, du kan tjekke om din Canada Goose jakke er fake eller ægte.

 1. Tjek hologrammet
  Alle Canada Goose jakker har fra efteråret 2011 fået påsat et indvendigt hologram, som kan ses fra forskellige vinkler, alt efter hvordan du vender og drejer hologrammet.
 2. Se hvor fra handlen foregår
  Kan du se at handlen foregår via Kina, Hong Kong eller Thailand, så kan du 100 % regne med at det er fake Canada Goose jakker, da Canada Goose ikke har nogle forhandlere i disse lande.
 3. Tjek jakkens overflade
  De fleste Canada Goose parkaer har en yderside i et teflon behandlet Artic-Tech materiale, hvilket er et tungt materiale der ikke rynker eller skinner.
  Er du på vej til at købe en Canada Goose jakke, som på billedet ser ud til at skinne eller rynke, så kan du godt regne med at det er en fake Canada Goose jakke.
  OBS! Canada Goose har produceret en Multizone collection, som ikke skal tages i betragtning ud fra ovenstående retningslinjer.
 4. Det gamle ordsprog
  Du kender nok det gamle ordsprog: “Hvis det lyder for godt til at være sandt, så er det det nok også”.
  Efter at du nu har læst hele dette indlæg, så ved at du ægte Canada Goose jakker har den rigtige pris, og aldrig en tilbudspris.
  Altså, ser du en overraskende billig Canada Goose jakke på tilbud, så tænk lige en ekstra gang før køb, for chancen for at den er fake, er rimelig stor.

Ønsker du at se flere måder du kan tjekke om en Canada Goose jakke er fake, så kan du med fordel tjekke Ebay’s hjemmeside.

 

Læs også: Letvægts vinterjakker fra Canada Goose

Del med andre:
 • StumbleUpon
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • RSS
 • Live
 • MySpace

114 Responses to Billige Canada Goose jakker

 1. brian says:

  Ohøj Jesper
  Jeg har godt nok læst din blog om C.G. hvor du skriver at man trygt kan handle med sport24.dk
  Er du sikker på at sport24.dk sælger ægte Canada goose jakker?, hvis man nu slår deres web op på.

  http://www.canada-goose.com/ca/en/counterfeit/counterfeit.html
  Så skriver de at sport24.dk ikke er en autoriseret forhandler

  • Jesper Holst says:

   Hejsa.

   Jeg er i tvivl om hvorvidt Sport24 forhandler CG længere, og om dette måske er grunden til, at de ikke længere figurerer som “authorized retailer”. Så vidt jeg kan se ud fra deres hjemmeside er CG udvalget heller ikke så stort, så mon ikke at de er stoppet med at forhandle CG.

   De produkter de har tilbage er jeg dog ganske sikker på er ægte ..

   God dag ..

   // Jesper

   • ane Louise Møller Bruun says:

    Jeg vil lige hører om streetman by coolshops canadagoose produkter er ægte for de er sat meget ned
    Mvh Louise

   • louise g says:

    Hej Jesper. Har du erfaring med Jagt og fiskerimagasinet når det drejer sig om køb af CG…? Tænker et trods alt er en butik der har eksisteret i snart 100 år. Deres hjemmeside virker bar så sølle og lig de fake forhandleres sider, hvis du forstår.. Mvh Louise

    • Jesper Holst says:

     Hej Louise.

     Jagt & Fiskerimagasinet er jeg næsten sikker på er autoriseret forhandler, men jeg vil til gengæld gerne medgive dig, at deres hjemmeside er virkelig ringe sølle at se på ;)

     // Jesper

 2. Simone Kansing says:

  Hej Jesper.

  Jeg står i den situation, at jeg lægger inde med en fake Canada Goose jakke, som jeg stort set aldrig har brugt, men jeg er i tvivl, om jeg overhoved må sælge den brugt på f.eks. dba.dk, selvom jeg oplyser, at den ikke er ægte i salgsannoncen?

  På forhånd tak.

  • Jesper Holst says:

   Hej Simone.

   Uden at være helt sikker så tror jeg som ikke det er ulovligt, blot så længe at du oplyser at jakken er uoriginal.

   // Jesper

 3. Pernille says:

  Er denne hjemmeside fake? :-)
  canada-goosedk.org/canada-goose-dame-solaris-parka-sort.html

  • Jesper Holst says:

   Hej Pernille.

   Ja, det er en forhandler af FAKE Goose jakker. Du kan se det allerede i produktbeskrivelsen af varen (den giver ingen mening).

   // Jesper

 4. Regitze says:

  Hej Jesper.

  der er en hjemmeside ved navn udsalgcanadagoosejakker.dk/
  er det ægte eller fake jakker osv.

  mvh regitze

  • Jesper Holst says:

   Hej Regitze.

   Beklager det sene svar.

   Den hjemmeside du henviser til sælger ikke ægte Goose jakker.

   God dag …

   // Jesper

 5. Sacha says:

  Hej Jesper.
  Jeg synes at det er lidt sjovt at du skriver at Canada Goose ikke findes på tilbud når man så ser på Canada Goose’s egen hjemmeside at de har dem på tilbud lige nu, jeg går da stærkt ud fra at de ikke er falske.! ;-)
  Mvh Sacha

  canadagoose2014-dk.com/canada-goose-dame-trillium-parka-beige-p-103.html

  • Jesper Holst says:

   Og jeg synes i samme sammenhæng at det er lidt sjovt, at du henviser til en hjemmeside der ikke er Canada Goose’s officielle hjemmeside ;)

   //Jesper

 6. Lærke Sommer says:

  Hej og tak for redningen inden jeg nåede at købe en dame dawson parka på billigecanadagoose.dk!
  Ved du hvor jeg kan købe den model, i hvid, og hvad den nogenlunde koster? Den jeg havde fundet, som jeg nu er ret sikker på er falsk, stod til ca 1700?
  Tak for den store hjælp i dette indlæg :)

  • Jesper Holst says:

   Hej Lærke.

   Fedt at du fandt mit indlæg brugbart (inden at det var for sent!) :)

   Jeg ved desværre ikke hvorhenne i DK du kan købe denne jakke (eller hvad prisen er). Jeg har lavet en hurtig Google søgning, og jeg kan umiddelbart kun finde jakken på amerikanske hjemmesider (vær opmærksom på told).

   Jeg håber at du finder den jakke du mangler :)

   God dag..

   //Jesper

 7. Sacha Nielsen says:

  Hej Jesper.

  Jeg har købt en jakke fra blomogborup.dk
  Men hætten kan lynes af? Det er da ikke normalt er det? Det er en trillium parka i shiny sort.

  Venligste hilsner herfra

  • Jesper Holst says:

   Hej Sascha.

   Den nye model af Trillium parka er designet med aftagelig hætte, så det er ganske normalt :)

   God dag..

   //Jesper

 8. Thomas says:

  Hej Jesper,

  Super Blog…!

  Jeg er på udkig efter en Canada Goose Winfield Jacket i blå, men kan ikke finde nogle danske udbydere, der sælger den.

  Har du nogle ideer???

  Jeg kunne af gode grunde godt tænke mig at prøve modellen inden jeg køber den.

  Håber du kan hjælpe.

  Mvh,
  Thomas

  • Jesper Holst says:

   Hej Thomas.

   Mange tak for rosen :)

   Den jakke du henviser til bliver desværre kun solgt i Canada (så vidt jeg kan se), så det virker ikke til at det er muligt for dig at købe den herhjemme. Ellers en super fed jakke :)

   God dag..

   //Jesper

   • Thomas says:

    Hej Jesper,

    Okay, ja det var da ærgerligt. Og du siger det ikke kan betale sig at bestille den fra en canadisk hjemmeside til DK, korrekt?

    Mvh.
    Thomas

 9. Tina says:

  Hej Jesper.

  Nu nærmer julen sig og jeg har længe ønsket mig en CG, men vil ikke have en fare jakke. Kender du noget til dk.parkajacka.com?

  Mvh Tina.

  • Jesper Holst says:

   Hej Tina.

   Den side du henviser til sælger kun fake jakker, så jeg vil ikke anbefale dig at handle der.

   Rigtig god dag…

   //Jesper

 10. Hamid says:

  Hej jeg er i tvivl om denne hjemme side er ægte eller fake. Kan jeg trygt bestille fra hjemme siden eller hvordan?

  http://www.pro-outdoor.dk/shop/canada-goose-mens-6262p.html

 11. Sylvia Mrukot says:

  Hej
  Nu har jeg ledt efter en canada goose vest i noget tid. Har set at streetman har 20% rabat, hvilket får mig til at tænke om det er ægte jakker og veste.

  Er der noget der ved noget om det??

  mvh Sylvia

 12. Louise Guldborg says:

  Hej er denne side falsk?www.candagoose-jakke.dk
  Mvh Louise

  • Jesper Holst says:

   Hej Louise.

   Ja denne side er falsk. Der er ingen afsenderinformation eller andet der skaber troværdighed.

   Rigtig god dag.

   Med venlig Hilsen

   Jesper

 13. Kristina says:

  hej Jesper

  Ved du noget om denne hjemmeside. canadagoose-jakker.dk/
  Linket er fundet på Face book.

  • Jesper Holst says:

   Hej Kristina.

   Dem vil jeg ikke anbefale dig at handle med. Skræmmende som det er, så reklamerer disse uægte forhandlere også på Facebook, hvilket i min optik er forkert af Facebook at tillade.

   Sig endelig til hvis du har yderligere spørgsmål.

   Rigtig god dag..

   //Jesper

 14. Maria says:

  Og kan du evt vurdere om denne side er reel? svenskjacka.se

  • Jesper Holst says:

   Hej Maria.

   Den side du henviser til er ikke godkendt forhandler af Canada Goose jakker, så jeg vil ikke anbefale dig at handle der.

   Ganske vidst ser siden okay indbydende ud, men der mangler mange ting bl.a. afsenderinfo.

   Jeg håber at du finder den jakke du søger :)

   //Jesper

   • Maria says:

    Mange tak for svaret :) tænkte nok det var godt til at være sandt.
    Hvad mht størrelser, er de normale, små eller store i str?

    • Jesper Holst says:

     Hej Maria.

     Jakkerne plejer at være en smule store i størrelsen, så det ville ikke overraske mig om du skulle et nummer ned :)

     • Maria says:

      Ja fandt ud af, at det afhang meget af hvilken model :) Hvad tænker du om revolveclothing og Streetman? Er de os fake?

      • Jesper Holst says:

       Streetman kan jeg godt stå inde for og Revolveclothing virker også ganske okay.

       Revolveclothing er dog en amerikansk forhandler, så du skal være obs på, at selvom det virker billigt, så koster det altså knaster i tolden ;) En jakke til 3.800 kr. på deres hjemmeside vil eks. ende med at koste dig små 5.500 kroner.

       Du kan prøve dette link hvis du ønsker at udrengne toldomkostninger: http://www.toldpriser.dk/toldberegner

 15. Maria says:

  Hej Jesper.
  Har længe ville købe en CG og endelig fået råd :)
  Ville høre om du kendte noget til størrelserne og om der egentlig var penge at spare hvis man købte i Sverige?
  På forhånd tak.

 16. Torsten says:

  Hej :)
  Kender du noget til blom og borup??
  Tror du det er ægte goose de sælger?

  På forhånd tak.

  • Jesper Holst says:

   Hej Torsten.

   Blom & Borup kan du trygt handle fra, da deres jakker gerne skulle være de ægte Canada Goose jakker.

   God dag.

   //Jesper

 17. Margith Y. Jensen says:

  Hej Jesper.
  Jeg købte sidste efterår en Canada Goose i Intersport. Kan jeg være sikker på, at den er ægte?.

  • Jesper Holst says:

   Hej Margith.

   Hvis du har købt din jakke i en Intersport forretning så kan du trygt regne med at jakken er ægte. Intersport forhandler direkte med den danske agentur af Canada Goose, så de jakker de køber og sælger er 100% autentiske :)

   God dag..

   //Jesper

 18. Nikolaj says:

  Hej Jesper. Kan jeg regne med at canada goose jakkerne på Streetman.dk er ægte nu hvor der står at de er på tilbud? På forhånd tak for din hjælp :)

 19. Kim Madsen says:

  Hej Jesper.

  Faldt lige over denne på Facebook. Kan det passe at det er Ægte Canada Goose ? De er ikke autoiseret forhandlere og de er 20 – 25 % billigere end i butikkerne. Det virker helt hen vejeret.

  Mvh
  Kim.

  • Jesper Holst says:

   Hej Kim.

   Ja Streetman er autoriseret Canada Goose forandler så dem kan du roligt handle ved :)

   God dag..

   //Jesper

 20. Arnavaraq Petersen says:

  hej, hvad med billigecanadagoosedk.dk
  er de ægte ? og kan ikke finde om varerne sendes fra Kina eller Asien, så kan ikke finde ud af om de er ægte.

  • Jesper Holst says:

   Hejsa.

   Her vil jeg ikke råde dig til at handle. Forhandleren er med garanti ikke autoriseret Canada Goose forhandler.

   //Jesper

 21. Lars Jespersen says:

  Hvad siger du til de CG jakker der sælges af Blom & Borup gennem Sweedeal til 3.999,00?

  • Jesper Holst says:

   Hej Lars.

   Jeg kan ikke umiddelbart finde noget på Sweetdeals hjemmeside omkring Canada Goose jakker, men både Sweetdeal og Blom & Borup plejer at være til at stole på :)

   //Jesper

 22. Sofie Bünger says:

  Hej.

  Vil høre om denne side sælger ægte CG – synes det er ret billigt i forhold til hvad de normalt koster, kan ikke finde noget om at de er autoriserede CG sælgere, så det kan du måske fortælle mig ? :)
  udsalgcanadagoosejakker.dk

  Vh Sofie .

  • Jesper Holst says:

   Hej Sofie.

   Hjemmesiden du henviser til er ikke autoriseret Canada Goose forhandler, så jeg kan ikke anbefale dig at handle derfra :)

   God dag..

   //Jesper

   • Sofie Bünger says:

    Jaaa – tænkte det nok !
    Hvis en sælger er autoriseret CG sælger, hvor lav ville prisen så
    Minimum være ?? – det har vel en del at sige, går jeg ud fra ?

    Er der en hjemmeside du kan anbefale, som sælger dem billigere eller på tilbud ? :)

    (Tak for din tid !)

    Vh Sofie

    • Jesper Holst says:

     Jamen som udgangspunkt vil prisen ikke være nedsat, men det er efterhånden muligt at finde enkelte modeller på tilbud i diverse sports- og modeforretninger.

     Hvorvidt jeg kan anbefale dig hjemmesider med CG jakker på tilbud så kan jeg sagtens dette, dog vil mit svar være sider såsom DBA, Trendsales mm., og der kan du nemt komme til at købe katten i sækken. Der findes selvfølgelig også ægte jakker derinde, men der er siiiiindsygt mange svindlere derinde, så pas på.

     Jeg vil til enhver tid anbefale dig at handle hos en autoriseret forhandler, men jeg kan godt forstå at fristelsen med at spare penge trækker lidt ;)

     Sig endelig til hvis du skal bruge mere hjælp.

     //Jesper

 23. Kamilla.k says:

  jakkedamedanmark.com

  Hej Jesper

  jeg er i tvivl om følgende hjemmeside, sælger ægte Canada jakker, da jeg synes det er rimeligt billigt for eksempelvis denne jakke

  Hilsen kamilla

  • Jesper Holst says:

   Hej Kamilla.

   Den hjemmeside du henviser til er ikke en godkendt forhandler af CG jakker, så derfor kan jeg på ingen måde anbefale dig at handle derfra :/

   God dag..

   Med Venlig Hilsen
   Jesper

 24. Tina says:

  Hvordan kan man se om det er en hjemmeside der er ok at handle på ?
  Kommer man ikke af med told ved køb over udenlandsk hjemmeside ?
  Hvad med denne side billigecanadagoosejakke.eu ?

  PFT.

  • Jesper Holst says:

   Hej Tina.

   Som udgangspunkt kan du se om den pågældende forhandler er en bedrager hvis der ikke er nogle synlige kontakt- eller afsenderoplysninger, samt hvis du kan se at afsendelse sker fra Asien af eller at siden er et sørgeligt tilfælde af Google Translate (virkelig dårlige oversættelser).

   Den hjemmeside du henviser til er uden tvivl forhandler af uægte Canada Goose jakker, så jeg kan på ingen måde anbefale dig at handle derfra.

   Vedrørende told så er der forskellige regler og priser alt efter hvilket land du handler fra, men du kan som altid påregne at du vil komme til at betale en eller anden form for told.

   God dag..

   Med Venlig Hilsen
   Jesper

 25. Jean Frederiksen says:

  Hvad ville du evt sige til denne hjemmeside da jeg syntes at ærmerne krøller lidt…
  jakkerdamekob.com/canada-goose-parka-military-kvinder-black1-p-6.html

  Tusind tak

  • Jesper Holst says:

   Hej Jean.

   Den side er ikke autoriseret forhandler af Canada Goose produkter så du vil med garanti ikke modtage et ægte produkt, hvis du handler derfra. Desværre :(

   God dag..

   //Jesper

 26. Peter says:

  Hej Jesper, hvad siger du til denne hjemmeside? det ser umiddelbart ud som om at man kan handle trygt der da det ligner deres officielle hjemmeside bare fra danmark, men er alligevel i tvivl da det ser meget billigt ud. Mvh Peter:) udsalgcanadagoosejakker.dk

  • Jesper Holst says:

   Hej Peter :)

   Siden er ikke en autoriseret forhandler af Canada Goose jakker, så du vil med sikkerhed få en falsk jakke hvis du handler derfra.

   //Jesper

 27. Mille Munk says:

  Hej Jesper
  Min mand døde sidste år og jeg påtænker nu at sælge hans næsten nye Canada Goose jakke. Jeg meeener han købte en ægte men har ikke kvitteringen, så hvordan er jeg sikker på at jakken er ægte inden jeg evt sætter den til salg ?
  jeg vil evt kunne maile/sms et billede af den til dig.

  Hilsen Mille

  • Jesper Holst says:

   Hej Mille.

   Først og fremmest lad mig kondolere – det er aldrig rart at miste nogen man har kær.

   Med hensyn til om din mands Canada Goose jakke er ægte eller ej så er der forskellige måder du kan tjekke det på.

   – Tjek om syningerne i logoet er godt detaljerede eller ej. De uægte jakker har typisk meget dårlige detaljer i logoerne.

   – Tjek pelsen. De ægte pelse ser tykke og behagelige ud, hvorimod de falske ser beskidte og tynde ud.

   – Tjek hologrammet på indersiden af jakken. Jakker fra 2011 eller derefter har fået påsyet et hologram på indersiden, som kan ses fra forskellige vinkler.

   Prøv evt. og se billederne nederst på denne side, så bliver du ikke i tvivl :)

   Sig endelig til hvis du har flere spørgsmål.

   God dag..

   //Jesper

 28. Camilla Jakobsen says:

  Hey Jesper. Vil du hjælpe mig med at se lm denne side her er ok? canadagoosesalesok.com. Priserne er meget lave, så det virker lidt mystisk :))

  • Jesper Holst says:

   Hej Camilla.

   Den side du henviser til er ikke ægte forhandler af Canada Goose produkter, så jeg vil anbefale dig at undgå at købe noget fra denne side :)

   God dag..

   //Jesper

 29. Nursenem says:

  Hej Jesper. Håber du kan hjælpe mig med at finde ud af om denne side egentlig er troværdig, eftersom jeg er i tvivl, da priserne er ret lave. :)

  Som du selv har skrevet: “hvis det lyder for godt til at være sandt…..”

  jakkecanadagooseoutlet.org/

  Mvh Nursenem

  • Jesper Holst says:

   Hej Nursenem.

   Den side du henviser til er ikke ægte Canada Goose forhandler, så jeg vil stærkt fraråde dig at købe jakker eller lignende derfra.

   God dag..

   //Jesper

 30. Majbrit Kristensen says:

  Hej
  Jeg er havnet i den uheldige situation at have modtaget en fake Canada Gosse….Jeg bestilte en parka fra North Face på triclimatejackets.com men modtager en fake Canada Goose, sendt fra Kina. Det er virkelig noget øv, og mig som troede jeg handlede med et reelt firma i USA.
  Bare en advarsel til andre.
  Kh
  Majbrit

  • Jesper Holst says:

   Hej Majbritt.

   Det er dælme en kedelig situation du er endt i der :/

   Desværre kommer der flere og flere hjemmesider med denne type onde hensigter, så som udgangspunkt bør man aldrig bestille fra hjemmesider uden en tydelig afsender.
   Og så er der jo også den gode gamle tommelfingerregel “hvis det lyder for godt til at være sandt…..”

   Men om ikke andet så tak fordi at du gør opmærksom på disse svindlere, og så håber jeg at det kan afholde andre fra at købe hos denne hjemmeside.

   Rigtig god dag.

   //Jesper

   • Majbrit says:

    Hej Jesper
    Ja det er mig en gåde hvordan jeg kan modtage en fake Canada Goose. Da det slet ikke er en Canada Goose jeg havde bestilt og at de faktisk ikke sælger Canada Goose jakker på deres hjemmeside. Syntes ellers at hjemmesiden så troværdig ud, men jeg skal huske det med at der skal være tydelig afsender på siden.
    Go aften:)
    Majbrit

   • Majbrit Kristensen says:

    Ja det er virkelig uheldigt:( Men også meget mærkeligt. Jeg bestiller en parka fra The north face og modtager en fake Canada Goose. Tror at jeg går til The North face og rapportere om den hjemmeside.
    Jeg vil ihvertfald i fremtiden holde øje med om de hjemmesider jeg handler på har en tydelig afsender.
    Tak for rådene
    Majbrit

    • Jesper Holst says:

     Hej igen.

     Jeg skal ikke kunne sige hvorfor du modtager en Canada Goose jakke i stedet for en North Face jakke, men den type indehavere af disse hjemmesider er svindlere og til fingerspidserne, så jeg kan desværre ikke sige at det undrer mig :(

     //Jesper

 31. Ken says:

  Hej Jesper.
  Hvad siger du til.www.udsalgjakker.com Fake eller Ægte

  Mvh / Ken

  • Jesper Holst says:

   Hej Ken.

   Siden du henviser til er helt sikkert IKKE en godkendt forhandler af Canada Goose jakker.

   Jeg vil stærkt fraråde dig at handle der.

   //Jesper

 32. dogan says:

  de canada goose der er på fozz.dk er de ægte

 33. Peter says:

  Hej Jesper

  Tak for en rigtig god hjemmeside som jeg ville ønske jeg havde læst inden jeg ved en fejl købte en fake Goose jakke.
  Er så træt af det at jeg er gået til kortservice og forbrugerstyrelsen i håb om at de kan stoppe den pågældende fake hjemmeside.
  Mit problem er at jeg skal bruge en autoriseret forhandler til at bekræfte at jakken er fake. Dette er så bare ikke så lige til. Da jeg har været i 3 autoriseret forretninger. Og ingen af dem vil skrive en stykke papir på at den er fake. De undskylder med at de ikke har tid hvis det skulle ende i en evt. retssag. Selv om jeg mener at dette bør være i deres egen interesse !!
  Kan du måske hjælpe med navnet på en forhandler der vil skrive et stykke papir hvor der står at jeg har en fake jakke ????

  Mvh Peter

  • Jesper Holst says:

   Hej Peter.

   Du er ikke den eneste der er havnet i fælden – desværre, og jeg tror ikke der er så meget at gøre ved det.

   Mit bedste bud vil være at kontakte NagPeople, da de er den autoriserede forhandler af Canada Goose beklædning i DK.
   Måske de kan hjælpe dig..

   Held og lykke med det hele :)

   //Jesper

 34. Hanne says:

  Du har lavet en rigtig god og omfattende guide i forhold til det meget omfattende salg af falske Canada Goose jakker over hele verden, hvor de falske hjemmesider kan se meget ægte ud – i første omgang.

  Hvis man vil være helt sikker i forhold til at tjekke danske forhandlere på nettet er det en rigtig god idé at tjekke http://www.cvr.dk for at se om siden overhovedet er registreret som selvstændig virksomhed i Danmark. Man bør også tjekke navn og adresse på ejeren af den gældende webshop.

  Er man god til dansk retstavning er det også forholdsvis nemt at se, at langt de fleste af teksterne på disse hjemmesider ikke er skrevet på korrekt dansk. Det er stavefejl, kommafejl og mærkelige formuleringer.

 35. Benjamin Fabricius says:

  hej ville bare lige høre om man kan handle fra canadagoosesdenmark.net kan ikke rigtigt finde den under
  http://www.canada-goose.com/counterfeiting/ så derfor blev jeg i tvivl. Mvh Benjamin

  • Jesper Holst says:

   Hej Benjamin.

   Jeg vil ikke anbefale dig, at handle fra denne side.

   Det er helt klart svindlere der står bag siden, så jeg kan med garanti love dig, at varerne de sælger ikke er ægte Canada Goose produkter.

   God dag..

 36. Louise says:

  HvaD siger du til Foss.dk? Fake eller ægte?

 37. Nicole says:

  Hejsa

  Jeg vil så gerne have en Goose Camp down dame jakker, og fandt denne hjemmeside, Hvad tror du? er de ægte?? og har du en hjemmeside hvor jeg kan købe en ægte en. hvordan er jakkerne i størrelsen? mvh Nicole

  Falske Canada Goose jakker

  • Jesper Holst says:

   Hej Nicole.

   Siden du henviser til er nogle fuskere, så jeg vil ikke anbefale at du handler der.

   Modellen du har forelsket dig i, er en af de nyeste jakker fra Canada Goose og helt klart også en super fed model.

   Jeg mener at denne model er meget normal i størrelsen, så jeg tror at du skal vælge størrelsen udfra hvilken størrelse du normalt bruger.
   Jeg tror at den er svær at skaffe her sidst på sæsonen, men hvilken størrelse og farve skal du bruge?

 38. Niels says:

  Hvis firmaet Canada Goose forlanger, at alle forhandlere sælger til samme pris, så er det strafbart. Det ødelægger konkurrencen. Uanset et produkts høje kvalitet vil salg i fri konkurrence føre til forskellige priser til gavn for forbrugeren.

  • Jesper Holst says:

   Hej Niels.

   Canada Goose forlanger heller ikke, at deres produkter ikke må sælges til nedsatte priser.

   Canada Goose ønsker at bibeholde en vis kvalitet og eksklusivitet omkring deres brand, dog de ikke (som du selv siger) bestemme priserne.
   Det de i stedet gør, er at nægte at handle med butikkerne, såfremt de har solgt Canada Goose produkter til nedsat pris uden samtykke.
   Det er de i deres gode ret til..

   Problematikken er også, at der efterhånden er så mange gode kopier af Canada Goose jakker på markedet, at det mange gange kan være svært at skelne imellem de ægte og de uægte.
   Der plejer prisen så at være en god indikation, da de ægte jakker aldrig er sat ned.
   Så man kan sige, at dette jo også er til forbrugerens eget bedste.

   Mange tak for dit indlæg, og skriv endelig tilbage :)

   God dag..

   • Alexander says:

    Hej! Som ansat i en større sportskæde i København, kan jeg oplyse dig om at reglerne, som med alt andet indenfor detail, kan bøjes alt efter hvor vigtig en kunde man er. På den måde har vi flere gange solgt Canada Goose til spot- og tilbudspris. Vel at mærke uden at blive ekskluderet af agenturet. Nej, Canada Goose bliver aldrig en reel tilbudsvare – det er butiksavancen ganske enkelt for ringe til… Men der er også en fælles interesse i både at beskytte brandet, men også at få varerne solgt, så nye kan komme til.

    • Jesper Holst says:

     Hej Alexander.

     Det er korrekt at reglerne kan bøjes alt efter hvor stor en kunde man er hos den pågældende leverandør, men det har altid været sådan, at dumper man priserne på Canada Goose varer, så var man ikke nødvendigvis kunde ved Naqpeople den efterfølgende sæson. Dette har altid været brugt som en uofficiel skræmmekampagne ;)

     Leverandørerne må ikke diktere hvilke priser butikkerne sælger deres varer til, men i og med at leverandører såsom Canada Goose ikke indgår i nogle deciderede kædeaftaler hos Sportmaster, Intersport etc., så kan de frit vælge og vrage imellem deres kunder, så længe at efterspørgslen på deres produkter forbliver høj.

     Jeg vil give dig ret i at reglerne for nedsatte Canada Goose varer er lempet siden jeg skrev dette indlæg, men forbrugerne skal stadigvæk være meget opmærksomme på alt for billige Canada Goose produkter. Dette gælder selvfølgelig ikke hos kæder såsom Sportmaster, Intersport eller lignende, da disse sportskæder kun sælger de originale varer.

     Mange tak for dit input.

     //Jesper

 39. Pernille Rasmussen says:

  Hej :-) jeg er meget i tvivl om denne side er troværdig? (linket er fjernet, da forhandleren ikke er ægte) håber du kan være behjælpelig!:-)

  • Jesper Holst says:

   Hejsa.

   Siden du linker til er ikke godkendt forhandler af Canada Goose produkter, og dermed kan du roligt regne med at alle produkterne er kopi varer.

   God dag :)

 40. Sirene says:

  Jeg var så uheldig at få bestilt en som ikke var ægte. Det var virkeligt surt når man nu skulle betale så mange penge for en jakke! Men godt at se du er med til at gøre opmærksom på problemet! God dag derude

 41. Mina says:

  må jeg spørge om denne hjemmeside :

  jeg vil gerne høre om de er fake ?

  • Jesper Holst says:

   Hejsa.

   Den side du henviser til, er helt sikkert en forhandler af uægte Canada Goose jakker.

   Priserne er helt urealistiske, og du kan ikke se nogle ejerforhold eller afsenderinformation vedr. siden.

   Jeg vil helt klart fraråde dig at handle på denne side, og jeg vil gerne henvise dig til en legitim Canada Goose forhandler, såfremt du måtte ønske dette :)

   God dag.

   //Jesper

 42. Carina says:

  Hej, jeg og min kæreste vil så gerne have en canada goose jakke til os og hans bror. Vi er i Grønland ligenu og var tætte på at købe en heroppe men de havde dem ikke i vores størrelser eller farver.. Vil du tjekke de to hjemmesider ud som jeg har fundet med goose jakker..

  Tak på forhånd, mvh Carina.

  • Jesper Holst says:

   Hej Carina.

   Der er ingen tvivl om at Cheapfashion sælger uægte Canada Goose jakker.

   Den anden side virker ved første øjekast reel nok, MEN ved yderligere inspektion er også denne en forhandler af uægte Canada Goose jakker.

   Der er ingen tvivl om at udstyret skal være i orden på Grønland, og jeg er ikke et sekund i tvivl om at en uægte Canada Goose jakke vil være en kæmpe fejltagelse, da denne ikke vil kunne holde på varmen overhovedet.

   Hvilke modeller, farver og størrelser skal du bruge, for så kan jeg måske henvise dig til en online forhandler?

   //Jesper

 43. Janni Hell says:

  Hejsa!

  Drømmer om at komme til at eje en CG jakke, men med de “normale” priser vil det forblive en drøm…

  Har kigget på nogle sider i håb om at finde den billigere, men har læst mig til at det åbenbart er stort set umuligt.

  Hvad siger du til denne side?

  Falske Canada Goose jakker

  Vh. Janni :o)

  • Jesper Holst says:

   Hej Janni.

   Den side du linker til er helt sikkert forhandler af falske Canada Goose jakker.
   Der er så mange faresignaler ved denne side, der allerede ved første øjekast gør at jeg ikke vil handle der.

   Mht. at du gerne vil købe en billig Canada Goose jakke, så er det som du selv nævner helt umuligt.
   Hvis du vil have en ægte Canada Goose jakke, så må du også betale for det desværre :)

   //Jesper

 44. Suraja says:

  Hej,
  jeg ville bare høre om nogle ville tjekke disse to hjemmesider om de er ærlige eller ej, for jeg vil meget gerne have en CG jakke men synes det er så svært og ærgeligt når der er lavet så mange falske hjemmesider ;(

  Mvh. Suraja
  P.S. Her er hjemmesiderne: http://www.geesejackets.com/

  • Jesper Holst says:

   Hej Suraja.

   Begge hjemmesiderne er helt sikkert forhandlere af UÆGTE Canada Goose jakker.
   Det er tydeligt at hjemmesiderne er multiproducerede, da oversættelsen ikke er specielt god.
   Endvidere kan du ikke se hvem afsenderen af siderne er, samt at jakkerne er urimeligt billige for Canada Goose jakker.

   Jeg vil stærkt fraråde dig at handle på disse sider.

   God dag..

 45. Martin says:

  Hej Jesper, har du nogen erfaring med disse hjemmesider der sælger canada goose jakker http://www.canadagoosedansk.com og canadagoosedk.net?

  • Jesper Holst says:

   Hej Martin.

   De to sider du henviser til, er helt sikkert ikke godkendte (og dermed ikke ægte) forhandlere af Canada Goose jakker.
   Begge af disse hjemmesider har tydeligvis været på engelsk i første omgang, for derefter at være oversat til dansk vha. Google Translate (hvilket siger lidt om kvaliteten).
   Endvidere er alle priserne fuldstændigt urealistiske for Canada Goose jakker, så jeg kan trygt anbefale dig IKKE at handle på disse sider.

   Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at de her hjemmesider er undersider til andre onlineforhandlere af uægte Canada Goose jakker, da du heller ikke kan se hvem afsenderen af siderne er.

   Jeg er ked af at sige det, men chancen for at du finder en ægte (og ny) Canada Goose jakke på tilbud, er yderst minimal.
   Jeg vil meget gerne henvise dig til en forhandler af ægte Canada Goose jakker, hvis du ønsker dette?

   God dag..

 46. mike says:

  Hej kan det være farligt at gå med falske jakker fra Canada Goose? M.V.H Mike Petersen

  • Jesper Holst says:

   Hej Mike.

   Ja det kan helt sikkert være farligt at bære falske Canada Goose jakker, da de ikke er fremstillet efter gældende love etc..

   Eksempelvis er der mange af de falske producenter, som bruger mågefjer som fyld, hundepels til kraverne mm., og dette er ikke ligefrem det sundeste for kroppen.
   Jeg har endnu ikke hørt om nogen der er døde af at bære en falsk Canada Goose jakke (det sker nok heller ikke), men jeg har hørt om folk som er blevet syge af det.

   Hvis det er fordi at du overvejer at købe en fake jakke, så kan jeg helt sikkert ikke anbefale dig dette.
   Jeg vil meget gerne henvise dig til en forhandler af ægte Canada Goose jakke, såfremt du ønsker dette?

   God dag..

   • Jan Mikkelsen says:

    Er hundepels egentlig giftigt?

    • Jesper Holst says:

     Hejsa.

     Hundepels er som udgangspunkt ikke giftigt medmindre det har været udsat for noget ekstraordinært, men det er slet ikke sundt for kroppen pga. de mange bakterier mm..

     God dag..

     //Jesper

 47. Christoffer says:

  Mange tak for dit svar.

  Jeg tror at jeg venter lidt, for at se om Nagpeople får jakken i sort, og hvis ikke så kunne jeg godt finde på at købe den igennem Miinto.
  Deres hjemmeside virker meget troværdig.

  Nu handler jeg ikke så meget på nettet, så det er derfor at jeg vil være sikker på at forhandleren er “clean”.

  Igen tak for dit svar :)

 48. Christoffer says:

  Hej Jesper.

  Meget fedt indlæg :)

  Jeg kan se at du i indlægget nævner nagpeople, som jo så skulle være dem der sælger Canada Goose i DK.

  Jeg har lagt mærke til at de har en webshop, hvor man så kan købe mange forskellige Canada Goose jakker.

  Sagen er den, at jeg har forelsket mig i den model der hedder Mens Lodge Hoody, men jeg kan se at de (indtil videre) kun har den i rød, og det er ikke lige min farve.

  Mit spørgsmål er så, ved du om de får den i sort eller kender du til nogle pålidelige steder man kan købe denne farve?

  Jeg er klar over, at der er nok er mange der forhandler denne jakke på nettet, men det er mange penge for en jakke, så jeg vil være 120% sikker på en troværdig handel.

  På forhånd tak..

  • Jesper Holst says:

   Hej Christoffer.

   NagPeople som jo er dem der har Canada Goose rettighederne i Danmark, har helt korrekt en webshop.

   Jeg kan ikke svare dig på om de får den nævnte model i sort, dog kunne jeg kun forestille mig at de vil få denne farve på et tidspunkt, da sort er den klart mest populære farve.

   Mht. hvor man ellers kan skaffe denne Canada Goose jakke, så sælger Sportmaster denne jakke på Miinto.dk.
   Du kan se jakken her: Canada Goose Mens Lodge Hoody.

   Jeg kan godt se at du vil være 120% sikker på en troværdig handel, men langt de fleste forhandlere er reelle forhandlere.
   Tjek evt. Trustpilot.dk for anbefalinger af forskellige webshops.

   Alternativt kan du jo se listen over utroværdige leverandører af Canada Goose jakker i dette indlæg.

   Jeg håber at dette var svar på dit spørgsmål :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Side 1 af 11