. .

Kalender

april 2018
M T O T F L S
« apr    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arkiv

Kategorier

Nyeste kommentarer

Letvægts vinterjakker fra Canada Goose

Canada Goose LogoSå kom Canada Goose endelig med et alternativ til deres store og bombastiske vinterjakker.
Mange forbrugere (inklusiv undertegnede) har savnet nogle lettere og knap så fyldige vinterjakker, og det lader nu til, at Canada Goose har efterkommet dette “krav”.
Der vil i dette indlæg blive gennemgået de generelle egenskaber for denne nye letvægts serie med udgangspunkt i to specifikke modeller (se billeder nederst på siden).

En kærkommen nyhed

Canada Goose har her til efteråret 2011 præsenteret os for en helt ny serie af vinterjakker, hvor der er blevet lagt mere vægt på minimalisme og det sporty udseende.
Denne serie af letvægts vinterjakker er en del af Canada Goose’s Multizone Collection, hvilket betyder at denne serie indeholder utroligt alsidige vinterjakker.
Som nævnt i introen, så har mange forbrugere efterspurgt nogle lettere og knap så fyldige Canada Goose vinterjakker, grundet de klassiske modellers store massefylde og begrænsede bevægelsesfrihed.
Denne efterspørgsel har Canada Goose nu efterkommet, og resultatet er blandt andet modellerne Mens Lodge Hoody og Ladies Camp Hooded Jacket, hvilke er de modeller jeg i dette indlæg vil tage udgangspunkt i.


Jakkernes egenskaber

Lad mig først starte med at pointere, at disse vinterjakker ikke er lige så varmeisolerende og slidstærke som de klassiske Canada Goose vinterjakker, dog har disse jakker stadig en yderst fornuftig varmeisolering og slidstyrke.

Canada Goose Mens Lodge Hoody og Ladies Camp Hooded Jacket er isoleret med hvide andedun, ligesom de klassiske Canada Goose vinterjakker, dog er mængden mindre i disse letvægts jakker.
Overfladen af disse vinterjakker er DWR behandlede, hvilket vil sige at overfladen er behandlet med et slidstærkt og stærkt vandskyende materiale.
Da disse jakker er tyndere end de klassiske Canada Goose jakker, så er overfladen ligeledes blevet syet i det slidstærke Ripstop Nylon, hvilket giver overfladen en ekstra slidstyrke.
Denne nylonbehandling ses oftest på tyndere jakker, da disse er mere sårbare end de kraftige vinterjakker.

Fælles for disse vinterjakker er ligeledes den justerbare hætte, indsnøring ved hoften, kraftige lynlåse, bløde ribkanter ved ærmerne og ikke mindst gode opbevaringsmuligheder.
En smart detalje ved hætten er, at snøres denne helt ind til hovedet, så skaber den en varmeisolerende lomme, hvori du kan holde hovedet varmt og behageligt.
En anden smart detalje, som gælder for begge jakker, er, at disse kan pakkes sammen i den strækbare inderlomme, således at disse pludselig har en minimal massefylde.
Denne egenskab kan bruges, såfremt at jakken skal fylde minimalt i oppakningen, eller hvis du mangler en blød hovedpude til overnatningen.

Husk at Canada Goose jakker har specielle vaskeanvisninger, som til enhver tid skal overholdes, såfremt at jakkernes garanti skal opretholdes.


Formålet med jakkerne

Både Canada Goose Ladies Camp Hooded Jacket og Mens Lodge Hoody er designet til det kolde vinter- og efterårsvejr, camping i foråret eller lignende.
Mens Lodge Hoody kan ligeledes bruges som skijakke, da denne har længden og egenskaberne til denne aktivitet.


Mine tanker

Jeg er meget imponeret over disse nye jakker, da jeg som førnævnt var en af de forbrugere, som ønskede lettere og mere bevægelige Canada Goose vinterjakker.
Faktisk er jeg så imponeret over disse jakker, at jeg selv har erhvervet mig herre modellen.
Specielt er jeg meget imponeret over de varmeisolerende egenskaber jakkerne besidder, da disse er så lette og minimalistiske som tilfældet er.
Jeg vil klart anbefale denne type jakke, til alle jer som ønsker en anderledes vinterjakke, som stadig besidder alle de gode egenskaber og kvaliteter, som en rigtig god vinterjakke skal have.

NB! Jakkerne findes i mange forskellige farver, dog har jeg valgt at vise jakkerne i sort, da denne farve er den mest tilgængelige på det danske marked.

//Jesper

Canada Goose Ladies Camp Hooded Jacket 5061-61 Black

Canada Goose Ladies Camp Hooded Jacket

Canada Goose Mens Lodge Hoody 5055M-61 Black

Canada Goose Mens Lodge Hoody

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også: Billige Canada Goose jakker

Del med andre:
 • StumbleUpon
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • RSS
 • Live
 • MySpace

4 Responses to Letvægts vinterjakker fra Canada Goose

 1. Maja Madsen says:

  Hej Jesper.

  Tak for en fed artikel, som jeg med stor fornøjelse har læst.

  Jeg har længe ledt efter et alternativ til de store Canada Goose jakker, da jeg synes at man ser “for stor” ud i dem, så jeg hælder lidt til den damemodel du beskriver.

  Jeg har dog lige to spørgsmål.

  – Er denne jakke tilnærmelsesvis lige så varm som de almindelige Canada Goose jakker, eller må man gå på kompromis med varmen, da jakken ikke er lige så kraftig?

  – Hvor meget koster jakken?
  Jeg synes umiddelbart ikke, at jeg kan finde jakken på nogle danske hjemmesider endnu (det kan være jeg ikke har ledt grundigt nok).

  På forhånd tak :)

  • Jesper Holst says:

   Hej Maja.

   Jeg er glad for at du syntes om indlægget :)

   For at besvare dine spørgsmål, så lad os ta’ dem fra en ende af:

   1. Disse nye letvægts jakker er ikke lige så varmeisolerende som de velkendte Canada Goose jakker, dog kan de alligevel bidrage til en rigtig god varme.
   Jeg har som nævnt selv købet herre modellen (Lodge Hoody), og selvom kulden ikke lige akkurat bider på kroppen nu her, så har jeg godt kunnet mærke en god varmeisolering i jakken.
   Hvis du er meget kuldskær, så vil jeg anbefale dig de almindelige Canada Goose jakker (Kensington, Trillium osv.), og hvis ikke så synes jeg du burde overveje den model jeg beskriver her i indlægget.

   2. Det er rigtigt at jakken pt. er svær at finde.
   Begge de modeller jeg har beskrevet er nye modeller, så derfor vil du ikke kunne finde dem på danske hjemmesider før om en måned eller to.
   Jeg kan dog fortælle dig, at jakken kommer til at koste 4.700,- i vejledende udsalgspris, og jeg ville ikke sætte forhåbningerne op efter at finde den på tilbud :(

   Det er således, at Canada Goose Danmark har visse retningslinjer som deres forhandlere skal overholde, hvor det blandt andet er, at de ikke under nogle omstændigheder på sætte jakkerne på tilbud.
   Det er på sin vis både godt og skidt, dog får man jo også hvad man betaler for i disse jakker :)

   Ønsker du at se nogle alternativer til Ladies Camp Hooded Jacket, så kan du med fordel tjekke nogle af de mest almindelige modeller ud under siden Canada Goose i galleriet.
   Her kan du desuden også fortstørre billederne, så det er nemmere at danne sig et indtryk af jakkerne.

   Jeg håber at dette var svar på dine spørgsmål, og skriv endelig hvis du har flere spørgsmål.

   God dag..

   • Maja Madsen says:

    Hej igen.

    Mange tak for svarene :)

    Jeg er ikke specielt kuldskær, så jeg tror godt at jeg ville kunne tage den model du beskriver.
    Om ikke andet så kan jeg jo altid tage en tyk trøje på indenunder.

    Jeg synes dog at prisen er i den høje ende, men det koster Canada Goose jakker efterhånden, og hvis forhandlerne ikke må sætte jakkerne på tilbud, jamen så er der jo ikke så meget at gøre ved det.

    Hvis jeg skulle beslutte mig for at købe jakken, ved du så hvem der kommer til at forhandle den online?

    • Jesper Holst says:

     Hejsa.

     Mht. prisen så er det jo desværre den prisklasse Canada Goose jakkerne ligger i, men som jeg også nævnte sidst, så får man også hvad man betaler for :)

     Jeg ved, at Sportmaster Basland-Gruppen kommer til at forhandle jakken igennem Miinto.dk, men udover det så er det bare at holde øje på nettet.
     Jeg vil tro at jakken kommer på lager engang i september/oktober måned, og du kan finde jakken på følgende link:
     Sportmaster sortiment på Miinto.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Side 1 af 11